• On sale!
Instax Mini 70 - Moon White

Instax Mini 70 - Moon White

€ 81.82
Price VAT included

Maak kennis met de nieuwste telg in de Fuji Instax-familie, de Mini 70! Deze stijlvolle instantcamera komt met een aantal belangrijke nieuwe functies waaronder "auto exposure" en de specifieke "selfiemode".

De nieuwe auto exposure-functie zorgt voor beter belichte opnames zodat zowel het hoofdonderwerp als de achtergrond helder kunnen worden vastgelegd, ook in donkere omstandigheden. Je hoeft hiervoor niks te doen! De camera past automatisch de sluitertijd en de sterkte van de flits aan, zodat je in elke situatie de beste foto bekomt. Een tweede belangrijke nieuwe functie is de selfiemode die in combinatie met het selfiespiegeltje voorraan de camera, de juiste helderheid en afstand biedt voor al jouw selfies!

Daarbij beschikt de Instax Mini 70 ook over een macrofunctie voor het nemen van foto's tot 30cm van het object, een landscapemode, self-timer, hi-keymode en een statiefaansluiting.

Deze camera maakt gebruik van Fujifilm Instax Mini Film, die foto's levert in creditcardformaat. Deze film is steeds bij ons verkrijgbaar in verschillende versies en aan leuke prijsjes!  

Quantity
This product is sold out and temporarily unavailable to order. Please contact us for more information about the expected delivery time.

Product features

Package contents
1 x Instax Mini 70 camera, 2 x CR2-baterij
Film type
Instax Mini (apart verkrijgbaar)
Number of exposures
10
Colour
White
Built-in Flash
Ja, ingebouwde elektronische flits met flitsbereik van 0.3 m - 2.7 m
Light Metering
Automatisch & Exposure compensation (Hi-Key): ±2/3 EV
Autofocus
Motor-driven 3-range switching (0.3 m - 0.6 m/0.6 m - 3 m/3 m and beyond), Macro Mode (0.3 m - 0.6 m), Normal Mode (0.6 m - 3 m), Landscape Mode (3 m and beyond)
Apertures
f/12.7 (vast)
Shutter Speeds
Programmed electronic shutter release, 1/2 sec - 1/400 sec.
Tripod Mount
Ja
Cable Release Connection
Nee
Battery / Power Source
2 x CR2-batterij (meegeleverd)
Warranty
2 jaar

No reviews for this product at this time.

The perfect match.

Creation of new account

Already registered?
Then log in here Or Recover password