Instax Mini 70 - Moon White / Enthusiast Kit

Instax Mini 70 - Moon White / Enthusiast Kit

€ 139.00
Price VAT included

Deze enthusiast kit bevat alle benodigdheden om jouw instant-avontuur te starten! De camera wordt geleverd met bijhorende draagtas, fotoalbum en een duopak film goed voor 20 foto's. Enkel bij Retro Camera te koop!

Maak kennis met de nieuwste telg in de Fuji Instax-familie, de Mini 70! Deze stijlvolle instantcamera komt met een aantal belangrijke nieuwe functies waaronder "auto exposure" en de specifieke "selfiemode".

De nieuwe auto exposure-functie zorgt voor beter belichte opnames zodat zowel het hoofdonderwerp als de achtergrond helder kunnen worden vastgelegd, ook in donkere omstandigheden. Je hoeft hiervoor niks te doen! De camera past automatisch de sluitertijd en de sterkte van de flits aan, zodat je in elke situatie de beste foto bekomt. Een tweede belangrijke nieuwe functie is de selfiemode die in combinatie met het selfiespiegeltje voorraan de camera, de juiste helderheid en afstand biedt voor al jouw selfies!

Daarbij beschikt de Instax Mini 70 ook over een macrofunctie voor het nemen van foto's tot 30cm van het object, een landscapemode, self-timer, hi-keymode en een statiefaansluiting.

Deze camera maakt gebruik van Fujifilm Instax Mini Film, die foto's levert in creditcardformaat. Deze film is steeds bij ons verkrijgbaar in verschillende versies en aan leuke prijsjes!

Luxe draagtas met schouderriem afgewerkt in synthetisch leder met vernieuwd sluitingssysteem. Deze handige tas is op maat gemaakt en past daardoor perfect rond jouw favoriete Instax Mini 70 camera! Z'n stevig ontwerp beschermt je camera tegen elke slag of stoot. De flap die de tas bovenaan afsluit kan indien gewenst afgenomen worden. De stof van de draagtas is eveneens waterafstotend. 

De Pocket Fotoalbum houdt 32 Instax Mini instantfoto's. Het kleine formaat maakt het ideaal om je foto's overal naar toe mee te nemen!

Product features

Package contents
1 x Instax Mini 70 camera, 2 x CR2-baterij
Film type
Instax Mini (apart verkrijgbaar)
Number of exposures
10
Colour
White
Built-in Flash
Ja, ingebouwde elektronische flits met flitsbereik van 0.3 m - 2.7 m
Light Metering
Automatisch & Exposure compensation (Hi-Key): ±2/3 EV
Autofocus
Motor-driven 3-range switching (0.3 m - 0.6 m/0.6 m - 3 m/3 m and beyond), Macro Mode (0.3 m - 0.6 m), Normal Mode (0.6 m - 3 m), Landscape Mode (3 m and beyond)
Apertures
f/12.7 (vast)
Shutter Speeds
Programmed electronic shutter release, 1/2 sec - 1/400 sec.
Tripod Mount
Ja
Cable Release Connection
Nee
Battery / Power Source
2 x CR2-batterij (meegeleverd)
Warranty
2 jaar

No reviews for this product at this time.

The perfect match.

Creation of new account

Already registered?
Then log in here Or Recover password