Fujifilm Instax Mini 8 Raspberry - ENTHUSIAST KIT

Fujifilm Instax Mini 8 Raspberry - ENTHUSIAST KIT

€ 118.99
Price VAT included

Maak kennis met de meest kleurrijke en misschien ook wel schattigste instant camerafamilie tot op vandaag, de Fujifilm Instax Mini 8 camera's!

Met de Instax Mini 8 maak je de mooiste instantfoto's met een druk op de knop! De ingebouwde lichtmeter laat je met een indicatielampje zien welke modus het best geschikt is voor een foto in de omgeving waar jij je in bevindt. Weinig licht? Geen nood, ook de krachtige ingebouwde flits zorgt dat jij ook op donkere plaatsen prachtige instantfoto's kunt nemen!

De Instax Mini 8 camera's maken gebruik van de Fujifilm Instax Mini film die kan gezien worden als de kleine broer (of zus) van de allom bekende Polaroid film. De foto's hebben ongeveer de grootte van een bankkaart en zijn daardoor makkelijk overal mee te nemen. De filmemulsie van Fujifilm zorgt voor scherpe en contrastrijke opnames. De film is beschikbaar in verschillende variaties maar de versie met het witte randje blijft absoluut dé aanrader iedereen die de ultieme instant analoge look & feel wenst!

Deze ENTHUSIAST KIT is een aanrader voor ieder die meteen volop van start wil gaan! Naast de instantcamera is er ook nog een duopak film (20 opnames) inbegrepen, een luxe draagtas vervaardigd in synthetisch leder met een stoffen binnenkant om je camera te beschermen tegen elke slag of stoot en een luxe fotoalbum die tot 108 instantfoto's houdt om al je favoriete foto's in te bewaren!

Quantity
This product is sold out and temporarily unavailable to order. Please contact us for more information about the expected delivery time.

Product features

Package contents
1 x Instax Mini 8 Raspberry camera, 1 x hand strap, 2 x AA-batterijen, 1 x Instax Mini 8 leren draagtas , 1 x schouderriem, 1 x Premium Fotoalbum Instax Mini Rood, 1 x Instax Mini Film DUO (2x10)
Film type
Instax Mini
Number of exposures
10 per cassette
Film Sensitivity
ISO 800
Colour
Raspberry
Built-in Flash
Ja
Light Metering
Automatisch
Tripod Mount
Nee
Battery / Power Source
2 x AA-batterijen
Warranty
2 jaar

No reviews for this product at this time.

The perfect match.

Creation of new account

Already registered?
Then log in here Or Recover password