Fujifilm Instax Mini 8 White Dots - ENTHUSIAST KIT

Maak kennis met de meest kleurrijke en misschien ook wel schattigste instant camerafamilie tot op vandaag, de Fujifilm Instax Mini 8 camera's!

Met de Instax Mini 8 maak je de mooiste instantfoto's met een druk op de knop! De ingebouwde lichtmeter laat je met een indicatielampje zien welke modus het best geschikt is voor een foto in de omgeving waar jij je in bevindt. Weinig licht? Geen nood, ook de krachtige ingebouwde flits zorgt dat jij ook op donkere plaatsen prachtige instantfoto's kunt nemen!

De Instax Mini 8 camera's maken gebruik van de Fujifilm Instax Mini film die kan gezien worden als de kleine broer (of zus) van de allom bekende Polaroid film. De foto's hebben ongeveer de grootte van een bankkaart en zijn daardoor makkelijk overal mee te nemen. De filmemulsie van Fujifilm zorgt voor scherpe en contrastrijke opnames. De film is beschikbaar in verschillende variaties maar de versie met het witte randje blijft absoluut dé aanrader iedereen die de ultieme instant analoge look & feel wenst!

Deze ENTHUSIAST KIT is een aanrader voor ieder die meteen volop van start wil gaan! Naast de instantcamera is er ook nog een duopak film (20 opnames) inbegrepen, een luxe draagtas vervaardigd in synthetisch leder met een stoffen binnenkant om je camera te beschermen tegen elke slag of stoot en een luxe fotoalbum die tot 108 instantfoto's houdt om al je favoriete foto's in te bewaren!

Fujifilm

New product

€ 110,00 VAT incl.

€ 118,99 VAT incl.

- € 8,99

Add to wishlist

Package contents1 x Instax Mini 8 White camera, 1 x hand strap, 2 x AA-batterijen, 1 x Instax Mini 8 leren draagtas , 1 x schouderriem, 1 x Premium Instax Mini Fotoalbum Wit, 1 x Instax Mini Film DUO (2x10)
Film typeInstax Mini
Number of exposures10 per cassette
Film SensitivityISO 800
ColourCreamy White
Built-in FlashJa
Light MeteringAutomatisch
Tripod MountNee
Battery / Power Source2 x AA-batterijen
Warranty2 jaar

No customer reviews for the moment.

Write a review

Fujifilm Instax Mini 8 White Dots - ENTHUSIAST KIT

Customers who bought this product also bought: