Lomo Diana F+ Mini

Flits erop los met de Diana Mini! Een camera die perfect is voor de Lomography beginneling. De Diana Mini maakt bijzondere foto's op 35mm film. Schakel zonder enige moeite tussen het klassieke vierkante en het bekende half–frame formaat. Met dit laatste formaat passen er 72 shots op één 35mm fotorolletje! Verder biedt deze camera je veel creatieve mogelijkheden zoals het maken van meervoudige belichtingen, het aansluiten van een statief of bijvoorbeeld een kabelontspanner.

More details

Lomography

hp550

New product

€ 88,99 VAT incl.

Add to wishlist

  • Inclusief flitser - Dit Diana Mini pakket bevat een Diana + flitser. Deze ziet er lekker retro uit en belicht je onderwerpen als een malle! Experimenteer vooral ook met de bijgeleverde kleurenfilters, zo krijgen je foto's een psychedelische look.
  • Ultra-Compact - Dat zijn de woorden die de Diana Mini perfect omschrijven. Neem dit kleine wondertje overal mee naartoe!
  • Twee fotoformaten - Je kunt uit twee totaal verschillende fotoformaten kiezen. Ga voor 36 vierkante foto's of kies toch voor 72 foto's met een half–frame formaat.
  • Simpele belichtingsinstellingen - Een zonnige dag? Zet het schuifje op het icoontje van het zonnetje. Ziet het er wat mistig uit? Schakel dan over naar de wolk instelling. Met de Diana Mini kan iedereen voor goed belichte foto's zorgen.
  • Meervoudige en lange sluitertijdshots - Maak gemakkelijk meervoudige en lange sluitertijdshots dankzij het gemakkelijke doorspoelwieltje en de bulb-modus.
  • Statiefschroefdraad en draadontspanner - Stabiele zelfportretten maken is een eitje!
  • Gebruikt het handige 35mm filmformaat - De Diana Mini werkt met alle soorten 35mm fotorolletjes. Deze kun je op veel plekken kopen én laten ontwikkelen.
Package contents1 x Lomo Diana F+ Mini Camera, 1 x Diana Flits, 1 x Set color gels voor flits,
Film type35mm
ColourBlauw met zwart
Built-in FlashExterne flits, meegeleverd
Light MeteringGeen, vaste diafragma's/sluitertijden
Aperturesf/8, f/11
Shutter Speeds1/60 (N), Bulb (B)
Tripod MountNee
Cable Release ConnectionJa
Battery / Power SourceCamera: geen, Flits: 1 x AA (NIET MEEGELEVERD)
Warranty2 jaar

No customer reviews for the moment.

Write a review

Lomo Diana F+ Mini