Lomo'Instant - White Edition

Zeg hallo tegen de Lomo'Instant camera, de waardige tegenstander van de Fujifilm Instax camera's!

Met deze kleine instantcamera maak je de meest creatieve foto's in een handomdraai. De camera beschikt over een krachtige flits die je ofwel volledig automatisch kan gebruiken of zelf handmatig kunt instellen om te experimenteren. De bijgeleverde Color Gels in de kleuren: blauw, rood, paars en geel, kan je voor je flits kan schuiven zodat kan je spelen met verschillende kleurtonen en je foto's een extra artistieke touch kan geven! Het kleine spiegeltje vooraan de camera zorgt ervoor dat selfies maken een koud kunstje wordt!

De ingebouwde 27mm groothoeklens maakt opnames vanaf een afstand van 0,4 meter mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om andere lenzen te gebruiken zoals de populaire fisheyelens en een speciale portretlens (allen apart verkrijgbaar). De groothoeklens heeft een maximaal diafgrama van f/8 wat zorgt voor heldere foto's. Voor diegenen die graag spelen met licht zullen blij zijn dat ook een bulb- en mulit-exposuremode aanwezig is op deze camera!

De camera maakt ten slotte gebruik van de Fujifilm Instax Mini film, gekend voor z'n levendige kleursaturaties en stabiele emulsie. Deze film is steeds bij ons verkrijgbaar aan een scherp prijsje!

Lomography

li100w

New product

It is currently not possible to order this product. For more information on the availability of this product, you can always send us an e-mail.

€ 78,99 VAT incl.

Add to wishlist

Package contents1 x Lomo'Instant camera met groothoeklens, 4 x Color Gel (Blauw, rood, paars en geel)
Film typeInstax Mini
Number of exposures10
ColourWit
Built-in FlashJa, 3 modes (auto, manueel & uit)
Light MeteringAutomatisch
AutofocusZone Focusing: 0,4m - 0,9m en 1m - oneindig
Aperturesf/8, f/11, f/16, f/22, f/32
Shutter Speeds1/125s / Bulb
Tripod MountJa
Cable Release ConnectionJa
Battery / Power Source4 x AAA-batterijen (NIET INBEGREPEN)
Warranty2 jaar

No customer reviews for the moment.

Write a review

Lomo'Instant - White Edition

5 other products in the same category:
Customers who bought this product also bought: