Lomo'Instant - Sanremo Edition

Lomo'Instant - Sanremo Edition

€ 81.81
Price VAT included

Zeg hallo tegen de Lomo'Instant camera, de waardige tegenstander van de Fujifilm Instax camera's!

Met deze kleine instantcamera maak je de meest creatieve foto's in een handomdraai. De camera beschikt over een krachtige flits die je ofwel volledig automatisch kan gebruiken of zelf handmatig kunt instellen om te experimenteren. De bijgeleverde Color Gels in de kleuren: blauw, rood, paars en geel, kan je voor je flits kan schuiven zodat kan je spelen met verschillende kleurtonen en je foto's een extra artistieke touch kan geven! Het kleine spiegeltje vooraan de camera zorgt ervoor dat selfies maken een koud kunstje wordt!

De ingebouwde 27mm groothoeklens maakt opnames vanaf een afstand van 0,4 meter mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om andere lenzen te gebruiken zoals de populaire fisheyelens en een speciale portretlens (allen apart verkrijgbaar). De groothoeklens heeft een maximaal diafgrama van f/8 wat zorgt voor heldere foto's. Voor diegenen die graag spelen met licht zullen blij zijn dat ook een bulb- en mulit-exposuremode aanwezig is op deze camera!

De camera maakt ten slotte gebruik van de Fujifilm Instax Mini film, gekend voor z'n levendige kleursaturaties en stabiele emulsie. Deze film is steeds bij ons verkrijgbaar aan een scherp prijsje!

Quantity
This product is sold out and temporarily unavailable to order. Please contact us for more information about the expected delivery time.
li100lux

Product features

Package contents
1 x Lomo'Instant camera met groothoeklens, 4 x Color Gel (Blauw, rood, paars en geel)
Film type
Instax Mini
Number of exposures
10
Colour
Bruin-beige
Built-in Flash
Ja, 3 modes (auto, manueel & uit)
Light Metering
Automatisch
Autofocus
Zone Focusing: 0,4m - 0,9m en 1m - oneindig
Apertures
f/8, f/11, f/16, f/22, f/32
Shutter Speeds
1/125s / Bulb
Tripod Mount
Ja
Cable Release Connection
Ja
Battery / Power Source
4 x AAA-batterijen (NIET INBEGREPEN)
Warranty
2 jaar

No reviews for this product at this time.

The perfect match.

Creation of new account

Already registered?
Then log in here Or Recover password