Fujifilm Pro 160NS 120 / 5-pak

Allerlaatste stuks! Film werd uit productie gehaald.

De Fujifilm Pro 160NS behoort net als tot 400H tot het professionele filmsegment van Fujifilm. Deze rolfilms zijn veel gebruikt en dus heel populair onder de eigenaars van middenformaatcamera's. Z'n unieke emulsie zorgt voor kleuren, scherpte en detail die je alleen van een professionele film kan verwachten.

Fujifilm heeft z'n best gedaan om van de 160NS en 400H betrouwbare films te maken die door heel wat fotografen en amateurs kan gebruikt worden voor allerhande soorten van fotografie.

Heel wat verbeteringen zijn door de jaren heen aangebracht. Zo is er een betere weergave van de huidtonen, verdraagt de film heel wat uiteenlopende belichtingen zonder van invloed te zijn op komende frames van het negatief en is aandacht besteed aan de grijstonen om schaduwen nog correcter weer te geven.

Fujifilm dacht er ook aan om de filmemulsie zodanig te optimaliseren dat met het digitaliseren of inscannen er zich geen kwaliteitsverlies zou mogen voordoen. 

Uit de filmbenamingen is af te leiden dat de Pro-reeks bestaat uit twee ISO varianten, een 160 en 400 ISO variant. Welke film het best voor jou geschikt is hangt meestal af van de lichtomstandigheden waarin je wilt gaan fotograferen.

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 32,99 incl. btw

Verpakking5x Fujifilm Pro 160NS 120
Aantal opnames per film6x4.5: 16 opnames; 6x6: 12 opnames; 6x7: 10 opnames
FilmgevoeligheidISO 160
ContrastHoog
ScherpteHoog
KorrelFijn
Push / pull2 stops
OntwikkelingCN-16 / C-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujifilm Pro 160NS 120 / 5-pak

1 ander product in dezelfde categorie: