Fujifilm Pro 400H 120 / 5-pak Bekijk groter

Fujifilm Pro 400H 120 / 5-pak

Fujicolor Pro 400H is de nieuwste generatie professionele kleurnegatief films van Fujifilm waarvan de emulsie een vierde kleurgevoelige laag bevat naast de drie conventionele RGB-gevoelige lagen voor een uitzonderlijke kleurweergave.

De nominale filmsnelheid van ISO 400 en de uiteenlopende onder- en overbelichtingsmogelijkheden maken van Pro 400H een bijzonder flexibele film die bruikbaar onder een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden en ondanks zijn hoge snelheid ook nog een getrouwe, neutrale weergave biedt van grijstonen.

Pro 400H is voornamelijk gekend voor z'n uitzonderlijk mooie weergave van huidtinten en zachte overgang van hooglichten naar schaduwpartijen. De unieke kleurreproductie geeft beelden met opvallende texturen een driedimensionaal gevoel.

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde filmtechnologieën kan deze film voldoen aan de hoogste verwachtingen van elk type fotograaf. Pro 400H is dan ook geschikt voor een breed scala aan toepassingen zoals portret- en trouwfotografie, landschapsfotografie maar ook modewerk.

Tip: om het prachtig heldere pastelkleurenpalet te bekomen, moet je de film één tot drie stops overbelichten om meer contrast en kleursaturatie aan je beelden toe te voegen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoge ISO-snelheid van 400: hogere effectieve filmsnelheid met fijne korrel.

  • Extreem flexibele belichtingsmogelijkheden: getrouwe reproductie van neutrale grijstinten over een breed belichtingsbereik, van onderbelichting tot overbelichting.

  • Uitstekende reproductie van huidskleuren: voortreffelijke reproductie van huidskleuren en -tinten met een zachte, vloeiende overloop van highlights naar schaduwen, zonder dat de film flets aanvoelt.

  • 3D-gevoel: heldere kleuren in de hooglichten en een goed gecontroleerde kleurverzadiging in de schaduwen geven een driedimensionaal gevoel van realisme weer.

  • Getrouwe kleurweergave: getrouwe kleurweergave van de meest uiteenlopende onderwerpen onder de meest uiteenlopende belichtingen.

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

€ 40,95 incl. btw

Hoeveelheidskorting

AantalNieuwe eenheidsprijs vanaf dit aantalU bespaart
3 € 39,95 € 3,00
FabrikantFujifilm
Verpakking1x Fujifilm Pro 400H 120 / 5-pak
FilmtypeKleur Negatief
Formaat / grootte120
Aantal opnames per film6x4.5: 16 opnames; 6x6: 12 opnames; 6x7: 10 opnames
FilmgevoeligheidISO 400
ContrastGemiddeld
ScherpteHoog
KorrelHeel fijn
Push / pull-1/+4
OntwikkelingC-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujifilm Pro 400H 120 / 5-pak