Kodak Portra 160 120 / 5-pak Bekijk groter

Kodak Portra 160 120 / 5-pak

De Kodak Portra-reeks is naast de Superia-reeks van Fujifilm de meest populaire filmreeks van het moment. De film is befaamd voor z'n uitzonderlijk mooie zachte huidtonen en wordt dan ook bestempeld als dé film voor het maken van portretten. De uitzonderlijk zachte tonen, waanzinnige details en fijne korrel maken deze film een ware topper. Een aanrader voor iedereen!

Met de introductie van de Kodak Portra-reeks zette Kodak de kroon op haar werk als wereldberoemde filmproducent. De film werd als snel populair bij heel wat studio- en portretfotografen en dit vanwege z'n unieke zachte kleursaturaties. De kleuren zijn zo bijzonder dat ze maar moeilijk digitaal benaderbaar zijn.

De bijzondere kleurweergave, details in alle partijen van licht en typische fijne korrel zijn maar nog een paar elementen die deze film een echte topper maken.

De afdrukken die deze film tot resultaat heeft zijn zo te onderscheiden tussen vele andere en dit door z'n typische analoge look. Daarom dat deze film dan ook zo populair is bij al wie houdt van analoge foto's / film.

Deze ISO 160 variant heeft de meest fijne korrel in de reeks en is ideaal voor een zonnige dag of in studio waar controleerbaar licht is. 

Kodak

NIEUW PRODUCT

€ 31,75 incl. btw

Verpakking5x Kodak Portra 160 120
FilmtypeKleur Negatief
Formaat / grootte120
Aantal opnames per film6x4.5: 16 opnames; 6x6: 12 opnames; 6x7: 10 opnames
FilmgevoeligheidISO 160
ContrastGemiddeld
ScherpteHoog
KorrelFijn
Push / pull+2
OntwikkelingC-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Kodak Portra 160 120 / 5-pak

3 andere producten in dezelfde categorie: