Fotopapier zoeken (8 producten)

Fabrikant

Papierformaat (cm)

Papierformaat (inch)

Papierdrager

Afwerking

Papiertoon

Aantal vellen

Dokalicht

Gewicht

Gradatie

Prijs

€ 30 - € 165

DIRECT POSITIEF

DIRECT POSITIEF Er zijn 8 producten

Direct-positief papieren laten je toe om beelden meteen te belichten op fotografisch gevoelig papier, zonder gebruik te moeten maken van een tussenmedium zoals een negatief. Het zorgt stuk voor stuk voor een uniek beeld en dit op hoog-kwalitatief zwart-wit fotopapier. De papieren zijn verkrijgbaar met een basis van polyester (Imago) of vezels (Harman).

  • Subcategorieën:
  • Harman Direct Positive

    De zwart-wit direct positief papieren van Harman (Ilford) zijn gecoat op een dikke vezelbasis van 225 g/m2 en dus ideaal om de unieke prints lang te bewaren. Het perfecte papier voor pinholefotografie of andere creatieve doeleinden waarbij het gebruik van een tussenmedium als een negatief, niet noodzakelijk is.

  • Imago Direct Positive

    De zwart-wit direct positief papieren van Imago zijn gecoat op een kunststofbasis van Melinex polyester. Deze kunststof was gekend als de basis voor het legendarische Ilfochrome papieren. De Image direct positief papieren vertonen gelijkaardige eigenschappen: hoogglanzende afwerking, hoog contrast en scherpte. Het papier is dunner dan het Harman direct positief papier en daardoor flexibeler in gebruik maar is minder geschikt voor archivering. Het perfecte papier voor pinholefotografie of andere creatieve doeleinden waarbij het gebruik van een tussenmedium als een negatief, niet noodzakelijk is.

  • Bekijk:
Toont 1 - 8 van de 8 items