Fujifilm Superia Venus 800 135-36 Bekijk groter

Fujifilm Superia Venus 800 135-36

De Superia Venus 800 is in vergaande mate vergelijkbaar met de Superia 800 film. De productie van beide films werd door Fujifilm onlangs stopgezet. De Superia 800 is definitief uitverkocht, we konden evenwel nog een aantal Venus 800 films (enkel verkrijgbaar in Azië) bemachtigen!

Eén van de populairste en meest betaalbare kleinbeeldfilms van het moment. Gekend als een all-rounder, geschikt voor alle types van fotografie. Deze film is tevens gekend voor z'n realistische kleursaturaties en goede prestaties op basis van scherpte!

De Superia-reeks is het (eind)resultaat van een jarenlange inspanning van Fujifilm om een excellente maar toch betaalbare kleinbeeldfilm aan te bieden. De reeks is naast het professioneel gamma van Fujifilm uitgegroeid tot het basisaanbod.

Verbeteringen door de jaren heen waren onder andere een accuratere kleur reproductie, verbeterde scherpte en natuurlijke weergave van huidtonen.

De korrel werd eveneens tot het minimum gereduceerd in alle filmgevoeligheden. Deze 800 ISO variant is meteen de meest gevoelige film in z'n reeks. Deze film is dus ideaal voor omstandigheden met weinig licht zoals concerten of musea.

Na een rolletje of 2 wordt het je wel duidelijk waarom deze film door zoveel wordt geprezen. 

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

€ 11,90 incl. btw

Verpakking1x Fujifilm Superia Venus 800
Aantal opnames per film36
FilmgevoeligheidISO 800
ContrastHoog
ScherpteGemiddeld
KorrelGemiddeld
Push / pullNiet aangeraden
OntwikkelingCN-16 / C-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujifilm Superia Venus 800 135-36