Fujicolor Natura 1600 135-36

De Natura 1600 is in vergaande mate vergelijkbaar met de Superia 1600 film. De productie van beide films werd door Fujifilm onlangs stopgezet. De Superia 1600 is definitief uitverkocht, we konden evenwel nog een aantal Natura 1600 films (enkel verkrijgbaar in Azië) bemachtigen!

Eén van de populairste en meest betaalbare kleinbeeldfilms van het moment. Gekend als een all-rounder, geschikt voor alle types van fotografie. Deze film is tevens gekend voor z'n realistische kleursaturaties en goede prestaties op basis van scherpte!

De Superia-reeks is het (eind)resultaat van een jarenlange inspanning van Fujifilm om een excellente maar toch betaalbare kleinbeeldfilm aan te bieden. De reeks is naast het professioneel gamma van Fujifilm uitgegroeid tot het basisaanbod.

Verbeteringen door de jaren heen waren onder andere een accuratere kleur reproductie, verbeterde scherpte en natuurlijke weergave van huidtonen.

De korrel werd eveneens tot het minimum gereduceerd in alle filmgevoeligheden. Deze 1600 ISO variant is meteen de meest gevoelige film in z'n reeks. Deze film is dus ideaal voor omstandigheden met zeer weinig licht maar waar je toch een hoge snelheid in fotograferen wil halen.

Na een rolletje of 2 wordt het je wel duidelijk waarom deze film door zoveel wordt geprezen. 

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 13,95 incl. btw

Hoeveelheidskorting

AantalNieuwe eenheidsprijs vanaf dit aantalU bespaart
5 € 12,95 € 5,00
Verpakking1 filmrolletje
Aantal opnames per film36
FilmgevoeligheidISO 1600
ContrastHoog
ScherpteGemiddeld
KorrelDuidelijk
Push / pullNiet aangeraden
OntwikkelingCN-16 / C-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujicolor Natura 1600 135-36