Fujicolor Superia X-tra 400 135-36 Bekijk groter

Fujicolor Superia X-tra 400 135-36

Fujicolor Superia X-tra 400 is een 35mm kleurnegatief film met middelhoge filmsnelheid, die dankzij de 4th Color Layer emulsietechnologie van Fujifilm levendige, maar nog steeds natuurlijk kleuren levert. Ondanks de neutrale kleurbalans produceert Superia ook zachte huidtinten waardoor de film ook uitermate geschikt is voor het nemen van portretten. Met Superia X-tra 400 kunnen bovendien constante resultaten behaald worden onder wisselende lichtomstandigheden. Een echte all-rounder dus!

Met een nominale filmsnelheid van ISO 400/27° is deze Superia geschikt voor gebruik in een verscheidenheid aan lichtomstandigheden. De Super Fine-Sigma korreltechnologie zorgt ten slotte voor een onopvallende, fijne korrelstructuur met een hoge beeldscherpte om zowel het scannen als het maken van afdrukken te vergemakkelijken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Fijne korrel: ondanks de middelhoge filmsnelheid biedt deze film toch een fijne korrel, zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit, zelfs bij grote vergrotingen.

  • Hoge nominale filmsnelheid met flexibele belichtingsmogelijkheden: hoge filmgevoeligheid waardoor de film flexibel in gebruik is, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

  • Uitstekende weergave van huidtinten: zachte, mooie en natuurlijk weergegeven huidskleuren.

  • Uitstekende scherpte: scherpe weergave van alle aspecten van het gefotografeerde onderwerp, tot in de kleinste details.

  • Uitstekende grijsbalans: mooi uitgebalanceerde grijsbalans, van de helderste highlights tot de diepste schaduwen.

  • Verbeterde bewaareigenschappen: de verouderingseigenschappen zijn verbeterd om de houdbaarheid van Superia X-tra 400 te verlengen.

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

€ 6,25 incl. btw

FabrikantFujifilm
Verpakking1x Fujicolor Superia X-tra 400 135-36
FilmtypeKleur Negatief
Formaat / grootte35mm
Aantal opnames per film36
FilmgevoeligheidISO 400
ContrastGemiddeld
ScherpteHoog
KorrelFijn
Push / pull+2
OntwikkelingC-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujicolor Superia X-tra 400 135-36