• Nieuw
LomoChrome Metropolis 100-400 110

LomoChrome Metropolis 100-400 110

€ 8,22
Prijs inclusief btw

De LomoChrome Metropolis wordt geleverd met een unieke chemische formule die speciaal is ontwikkeld in de Lomography-filmfabriek, die kleuren verzadigt, tonen dempt en contrasten doet opvallen.

Eerste nieuwe kleurennegatiefilm in een half decennium

Voor het eerst in 5 jaar zag een nieuwe kleurennegatiefilm het levenslicht met de introductie van LomoChrome Metropolis: een originele kleurennegatiefilm van het lab en fabrikant van Lomography films. De LomoChrome Metropolis is gebouwd voor het verkennen van de stedelijke jungle in al zijn gruis en schoonheid. Zoek naar kleurstralen in een zee van zwarte wolkenkrabbers, omlijst je onderwerp terwijl ze door de straten van spooksteden sjokken, verdwijn door dun verlichte metro-ingangen en maak portretten als geen ander.

Analoge film met ongekende flexibiliteit

Verkrijgbaar in 35mm, 120, 110 and 16mm formaat, LomoChrome Metropolis belooft een nieuw perspectief in elke hoek van de analoge wereld te brengen. Breng je avonturen naar grotere hoogten dan ooit tevoren met een uniek uitgebreid 100-400 ISO bereik en een fijne korrelstructuur in cinestyle. Verander de gevoeligheid midden in de rol terwijl je door de stad loopt, terwijl je compatibel blijft met het klassieke C41-proces. LomoChrome Metropolis geniet van onheil, verwarring, liefde en conflict. Trouw aan zijn naam, werd LomoChrome Metropolis gebouwd om te dienen als de basis voor de toekomst van filmfotografie.

#NoFilter nodig voor grimmige kleurverschuivingen

Vecht terug tegen de vloed van neppe en geposeerde beelden, geënsceneerde vakantieopnames, leeg geluk, zorgvuldig samengestelde spontaniteit, talloze selfies en lege beelden - ver weg van betekenis, liefde en oprechtheid. Haal diep adem en ga terug naar de basis met filmfotografie. Leer opnieuw het gevoel van verrassing en onzekerheid, bouw echte verbindingen met je onderwerpen en realiseer de echte waarde van afbeeldingen.

Eenvoudig te ontwikkelen

LomoChrome Metropolis is ontworpen voor het universele C-41-proces en kan eenvoudig thuis of in bijna elk fotolab worden ontwikkeld. Ongeacht welke ISO je kiest, het ontwikkelingsproces blijft hetzelfde.

Productkenmerken

Fabrikant
Lomography
Verpakking
1x LomoChrome Metropolis 100-400 110
Filmtype
Kleur Negatief
Formaat / grootte
110 Film
Filmgevoeligheid
ISO 100-400
Contrast
Hoog
Scherpte
Gemiddeld
Korrel
Duidelijke korrel
Ontwikkeling
C-41

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen