• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Lomography

Lomo Analogue Quartet - Purple-Metropolis Potsdam-Berlin 35mm Film / 4-pak

€ 51,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Deze Lomo Analogue Quartet bevat de twee populairste speciaal-effect films van Lomography, de LomoChrome Purple en Metropolis 35mm film. Daarnaast bevat het pakket ook de unieke Potsdam en Berlin Kino 35mm zwart-wit  films. Deze films komen in een speciale blikken film canister. Daarbovenop krijg je ook een gratis Lomo sleutelhanger!

Probeer een selectie van Lomography's populairste 35mm films - twee coole kleurvervormers en twee prachtige zwart-wit films. Desatureer kleuren, demp tonen en laat contrasten knallen met de unieke chemische formule van de LomoChrome Metropolis en tover je wereld om in een prachtig, verbijsterend wonderland met de LomoChrome Purple. Creëer vervolgens klassieke fijnkorrelige structuur en subtiele contrasten met de krachtige en poëtische Potsdam Kino voordat je eeuwige monochrome charme overbrengt van de straat naar de studio met Berlin Kino.

Voor de allereerste keer kun je deze fantastische 35mm films uitproberen, één voor één, en ontdekken welke je favoriet is. Compleet met LomoChrome Metropolis, LomoChrome Purple, Potsdam Kino en Berlin Kino, laat het Analogue Quartet je bewegen door frasen van glorieuze grijstinten en monochrome melodieën naar kleur crescendo's en hoog contrast harmonieën. Verpakt in een unieke blikken film canister en compleet met een gratis Lomography sleutelhanger, is dit een perfecte cadeauset voor jou of een vriend(in). Vier keer zoveel plezier met je vingertoppen!

Filmformaat 35mm Film
Filmtype Kleur negatief
Filmgevoeligheid ISO 100-400
Aantal opnames per film 36 opnames
Contrast Hoog
Korrel Gemiddeld
Ontwikkelproces C-41

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews