Kodak Portra 800 135-36 Bekijk groter

Kodak Portra 800 135-36

De Kodak Portra films zijn befaamd voor hun uitzonderlijk mooie, zachte huidtonen en worden dan ook bestempeld als dé film bij uitstek voor het maken van portretten. De uitzonderlijk zachte kleursaturaties, waanzinnige details in alle partijen van licht en de zeer fijne korrel maken van deze film een van de best verkochte kleurenfilms ter wereld.

De film werd bij zijn introductie razendsnel populair bij heel wat studio- en portretfotografen vanwege z'n unieke zachte kleuren. De kleurweergave van de Portra films zijn zo bijzonder dat ze maar moeilijk digitaal benaderbaar zijn. De afdrukken die deze film tot resultaat heeft zijn zo te onderscheiden en vormt daarom het toonbeeld van de echte look&feel van analoge film. De Kodak Portra films blijven daarom bijzonder populair bij heel wat (professionele) analoge fotografen in alle uithoeken van de wereld.

Ten slotte zijn alle Kodak Portra films voorzien van de laatste T-Grain emulsietechnologie waardoor deze zonder problemen gedigitaliseerd kunnen worden.

Deze ISO 800 variant heeft de hoogste nominale filmsnelheid uit de reeks en is ideaal voor fotografie met snelle actie of omstandigheden met weinig licht.

Kodak

NIEUW PRODUCT

€ 13,95 incl. btw

Hoeveelheidskorting

AantalNieuwe eenheidsprijs vanaf dit aantalU bespaart
5 € 13,65 € 1,50
FabrikantKodak
Verpakking1x Kodak Portra 800 135-36
FilmtypeKleur Negatief
Formaat / grootte35mm
Aantal opnames per film36
FilmgevoeligheidISO 800
ContrastGemiddeld
ScherpteHoog
KorrelGemiddeld
OntwikkelingC-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Kodak Portra 800 135-36