Kodak Portra 160 135-36 / 5-pak Bekijk groter

Kodak Portra 160 135-36 / 5-pak

De Kodak Portra films zijn befaamd voor hun uitzonderlijk mooie, zachte huidtonen en worden dan ook bestempeld als dé film bij uitstek voor het maken van portretten. De uitzonderlijk zachte kleursaturaties, waanzinnige details in alle partijen van licht en de zeer fijne korrel maken van deze film een van de best verkochte kleurenfilms ter wereld.

De film werd bij zijn introductie razendsnel populair bij heel wat studio- en portretfotografen vanwege z'n unieke zachte kleuren. De kleurweergave van de Portra films zijn zo bijzonder dat ze maar moeilijk digitaal benaderbaar zijn. De afdrukken die deze film tot resultaat heeft zijn zo te onderscheiden en vormt daarom het toonbeeld van de echte look&feel van analoge film. De Kodak Portra films blijven daarom bijzonder populair bij heel wat (professionele) analoge fotografen in alle uithoeken van de wereld.

Ten slotte zijn alle Kodak Portra films voorzien van de laatste T-Grain emulsietechnologie waardoor deze zonder problemen gedigitaliseerd kunnen worden.

Deze ISO 160 variant heeft de meest fijne korrel in de reeks en is ideaal voor opnames bij voldoende licht of bij controleerbaar licht zoals in studio.

Kodak

NIEUW PRODUCT

€ 42,50 incl. btw

Verpakking5x Kodak Portra 160 135-36
FilmtypeKleur Negatief
Formaat / grootte35mm
Aantal opnames per film36
FilmgevoeligheidISO 160
ContrastGemiddeld
ScherpteHoog
KorrelFijn
Push / pull+2
OntwikkelingC-41

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Kodak Portra 160 135-36 / 5-pak