Ilford Delta 3200 135-36

De Ilford Delta 3200 is een zwart-wit film met een uitzonderlijk hoge gevoeligheid. Met een filmgevoeligheid van 3200 ASA is deze film voornamelijk geschikt voor snelle actie zoals sport of voor situaties met heel weinig licht of waar het gebruik van flits verboden is.

Deze film is dus ideaal voor concertfotografie of wanneer je 's nachts opnames wenst te maken. Uiteraard komt dergelijke snelheid met een duidelijkere korrel, maar zonder dat dit storend wordt of het detail van de opname aantast.

Ilford Photo

NIEUW PRODUCT

€ 7,79 incl. btw

Hoeveelheidskorting

AantalNieuwe eenheidsprijs vanaf dit aantalU bespaart
10 € 7,50 € 2,90
Verpakking1 filmrolletje
Aantal opnames per film36
FilmgevoeligheidISO 3200
ContrastGemiddeld
ScherpteHoog
KorrelDuidelijk
OntwikkelingIlford Microphen, Ilfotec DD-X
2016-01-11

Heerlijk in die donkere feestdagen

Voor de eerste keer (gebruikt tijdens de feestdagen van 2015. Tijdens die veel te donkere familie momenten, waar je ofwel constant moet flitsen of geen foto's kunt nemen met de meer voorkomende ISO's.
Geen probleem met deze film! Iso 3200 is net goed om nog handheld te kunnen schieten zonder flits in donkere omgevingen.
Heeft ook een heerlijk contrast en korrel (lekker grof)
Met die fantastische mogelijkheden in donkere omgevingen komt natuurlijk ook wel de serieuze beperking in daglicht. Tijdens een zonnige dag zit je een beetje in de problemen als je geen f stop hebt kleiner dan 16 of een sluiterstijd sneller dan 1000 en geen nd-filter bij de hand hebt(wat natuurlijk de uitersten zijn van de camera waar mijn 2de rol in steekt)

Deze film is dus heel sterk in donkere omgevingen, maar in mijn ogen niet veelzijdig genoeg om dagelijks te gebruiken.

    Schrijf uw recensie

    Ilford Delta 3200 135-36