Ilford Delta 100 35mm x 30,5m Bekijk groter

Ilford Delta 100 35mm x 30,5m

Ilford Delta 100 30,5 meter (100ft) 35mm film, om zelf te versnijden en te laden op rollen!

Wie zwart-wit film zegt, zegt meestal Ilford en daar zijn goeie redenen voor. Met de zwart-wit films van Ilford maak je kwalitatieve maar vooral pure zwart-wit opnames. Bij deze Delta 100 is dit niet anders. Samen met de Pan F levert deze film de fijnste korrel in de Ilford-familie. Ben je op zoek naar een uitzonderlijk fijne en scherpte zwart-wit film? Dan is dit iets voor jou!

De Ilford Delta-reeks behoort tot het professioneel filmsegment van Ilford. De reeks maakt gebruik van de laatste emulsietechnologieën voor de beste monochrome opnames.

Met de Delta 100 levert Ilford een film die de fotograaf toelaat foto's te nemen met een uitzonderlijke fijne korrel en enorm veel detail in alle partijen van licht, wat heel belangrijk is bij een zwart-film als deze.

Om dit kwaliteitsniveau te handhaven lijkt alleen een lage ISO variant logisch. Toch bracht Ilford ook een ISO 400 variant uit van dit type film, die de fijne korrel van deze ISO 100 variant goed weet te benaderen.

Maar laat ons duidelijk zijn, indien je beschikt over genoeg licht (al dan niet controleerbaar), levert deze film de beste prestaties op elk vlak!  

Ilford Photo

NIEUW PRODUCT

Levertermijn: +7 werkdagen

€ 79,95 incl. btw

Verpakking1 x Ilford Delta 100 35mm x 30,5 METER
Filmgevoeligheid100 ASA
ContrastHoog
ScherpteHoog
KorrelHeel fijn
OntwikkelingIlford Perceptol, Ilfotec DD-X, Kodak X-TOL

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Ilford Delta 100 35mm x 30,5m