Foma Retropan 320 Soft 35mm - STARTER KIT Bekijk groter

Foma Retropan 320 Soft 35mm - STARTER KIT

Deze starter kit bevat drie RETROPAN 320 Soft 35mm films en de bijhorende Retro Special filmontwikkelaar.

FOMAPAN RETROPAN 320 Soft is een panchromatische zwart-wit negatief film met een uitgesproken korrelstructuur, voor afdrukken met een unieke retrolook. De film biedt een breed scala aan halftonen, goede prestaties op vlak van scherpte en zeer zachte hooglichten. De unieke eigenschappen van de RETROPAN film maken de film voornamelijk geschikt voor het maken van '"retro style" prints (fotograferen van stillevens, architectuur, landschappen, portretten,...) met een knipoog naar het verleden.

RETROPAN 320 Soft heeft een nominale filmsnelheid van ISO 320/26°C, maar door zijn flexibele belichtingsmogelijkheden levert de film ook goede resultaten wanneer die 1 stop overbelicht wordt (op ISO 160/23°C) of wanneer die twee stops onderbelicht wordt (ISO 1250/32°C).

Wanneer er afdrukken worden gemaakt van deze film, is het aangeraden om gebruik te maken van bariet- of RC-fotopapier met een warme beeldtint in combinatie met een sepiatoner. Alleen dan worden de retro prints bekomen waarvoor deze film dient

FOMA

NIEUW PRODUCT

€ 13,99 incl. btw

FabrikantFoma
Verpakking3x Fomapan Retropan 320 Soft 135-36, 1x Foma Retro Special Film Developer - 1L
FilmtypeZwart-wit negatief
Formaat / grootte35mm
Aantal opnames per film36
FilmgevoeligheidISO 320
ContrastGemiddeld
ScherpteHoog
KorrelDuidelijk
Push / pull-1/+2
OntwikkelingFoma Retro Special Film Developer

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Foma Retropan 320 Soft 35mm - STARTER KIT