• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Kinetronics Corporation USA

Kinetronics ECK Reinigingskit voor Optisch Glas

€ 10,99

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Kleine set voor het (vochtig) reinigen van optisch glas zoals cameralenzen en oculairs. Bevat een druppelflesje Kinetronics PLC reinigingsvloeistof van 6ml en een Kinetronics Panther Reinigingsdoek van 14,5x13cm.

Kinetronics Precision Lens Cleaning Solution (PLC) - 6ml

Kinetronics PLC is een reinigingsvloeistof die voornamelijk is ontworpen voor het reinigen van optisch glas. Het is geschikt voor het verwijderen van vet en vuil van geharde en niet-geharde glazen voorwerpen, zoals cameralenzen, filters, oculairen, verrekijkers,... Het kan ook gebruikt worden voor het reinigen van acrylglas of plastic oppervlakken. Deze vloeistof op basis van alcohol is sterk gefilterd en laat geen vlekken of resten achter na gebruik.

In tegenstelling tot andere oplossingen op de markt wordt deze oplossing geleverd in een druppelflesje van 30ml voor een duurzaam en nauwkeurig gebruik.

Kinetronics Panther Antistatische Microvezel Reinigingsdoek / Zwart - 14,5x13cm

De Kinetronics Panther Reinigingsdoek is uitermate geschikt voor de antistatische vochtige reiniging van gevoelige oppervlakken zoals filmnegatieven, dia's, cameralenzen en andere fotoapparatuur. 

Tijdens het gebruik van de Panther reinigingsdoek wordt elke generatie van nieuwe statische ladingen effectief belemmerd. De vuilverzameling wordt ondersteund door honderden kleine zakjes in het microvezelweefsel van het doekje. Het antistatisch effect wordt gegarandeerd voor een lange tijd door de geleidende delen van het microvezelweefsel, waarvan de effectiviteit constant blijft gedurende het gebruik.

De reinigingsdoek is speciaal geoptimaliseerd voor gebruik met vloeistoffen en reinigingsoplossingen. De doek zelf is niet verzadigd of geïmpregneerd en wordt droog geleverd. De reinigingsdoek kan dus zonder problemen worden gebruikt met o.a. de Kinetronics Precision Cleaning Solution (PLC) maar ook met  reinigingsoplossingen op basis van alcohol van andere merken, zoals de Kenro Lens Cleaner.

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews