Polaroid OneStep+ Instant Camera - Graphite

Polaroid OneStep+ Instant Camera - Graphite

€ 132,22
Prijs inclusief btw

De Polaroid OneStep+ analoge direct-klaar camera is dé instant camera voor het moderne tijdperk, waarbij het klassiek design dat gebaseerd is op dat van de originele Polaroid OneStep uit 1977 gemengd werd met hedendaagse elementen en functies. De OneStep 2 maakt het net als zijn voorganger mogelijk om onvergetelijke, echte direct-klaar foto's te maken, die je kan vasthouden en delen met iedereen die je dierbaar is. Deze "+" versie heeft in vergelijking met de OneStep 2 een aantal bijkomende snufjes die je creatieve mogelijkheden nog meer verruimen!

De OneStep+ camera heeft net als de OneStep 2 een hoog-kwalitatieve lens voor scherpe, kleurrijke opnames en een krachtige elektronische flitser om in elke omstandigheid fantastische foto's te maken. Maar daar blijft het niet bij, de OneStep+ heeft ook een tweede ingebouwde portretlens (close-uplens) die het mogelijk maakt om foto's te nemen vanop een afstand van 30cm van het object.

Maar er is meer, de OneStep+ beschikt nu ook over bluetooth connectiviteit waardoor de camera een aantal belangrijke functies bijkrijgt wanneer deze verbonden wordt met een smartphone (iOS & Android):

  • Afstandbediening: bedien de ontspanknop van de OneStep+ vanop afstand met je smartphone.

  • Double Exposure en Light Painting: maak eenvoudig dubbele belichtingen en foto's met light painting met behulp van de app.

  • Self-timer: maak groepsfoto's met een tijdsinterval tot 25 seconden.

  • Manual Mode: krijg volledige controle over je camera en kies zelf het diafragma, sluitertijd, flitsintensiteit en foto-ejectie.

  • Noise Trigger: trigger de sluiter met een klap in je handen, splash in het zwembad of geblaf van je hond.

In tegenstelling tot de klassieke Polaroid camera's wordt de OneStep+ niet meer aangedreven door een batterij die geïntegreerd zit in de filmcassette. De camera beschikt over een oplaadbare batterij met lange levensduur, waardoor je steeds klaar bent voor de ene speciale foto. Opladen gebeurt via USB, een kabel is inbegrepen in de verpakking! Doordat de film geen batterij meer bevat, is deze ook wat goedkoper geworden wat dus alleen maar voordeliger is!

Perfecte onvolmaaktheid. Elke keer als je op de ontspanknop drukt, ontstaan er werkelijk duizenden chemische reacties om een ​​echt ongepolijst, geheel uniek beeld te creëren. Dat is én blijft de schoonheid van Polaroid. Altijd een unieke foto! De camera maakt gebruik van Polaroid i-Type film, verkrijgbaar in kleur en zwart-wit met het klassieke wit randje. Maar de camera kan ook gebruik maken van Polaroid 600 film, handig wanneer je wel iets meer verwacht van je foto's zoals een gekleurd randje!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Verpakking
1x Polaroid OneStep+ Instant Camera, 1x USB-oplaadkabel, 1x Nekstrap
Filmtype
Polaroid i-Type / 600
Formaat / grootte
L 150 × W 111 × H 97 mm
Aantal opnames per film
8
Filmgevoeligheid
640 ASA
Gewicht
493g (zonder film)
Kleur
Grijs
Ingebouwde flits
Ja, elektronische ingebouwde flits
Lichtmeting
Automatisch
Autofocus
Ja, zone-focusing (60cm - oneindig)
Brandpuntsafstand
106mm
Statiefbevestiging
Nee
Batterij(en)
Ingebouwde heroplaadbare lithiumbatterij (autonomie van 60 dagen)
Garantie
2 jaar

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen