• Aanbieding!
Instax Mini 70 - Moon White

Instax Mini 70 - Moon White

€ 81,82
Prijs inclusief btw

Maak kennis met de nieuwste telg in de Fuji Instax-familie, de Mini 70! Deze stijlvolle instantcamera komt met een aantal belangrijke nieuwe functies waaronder "auto exposure" en de specifieke "selfiemode".

De nieuwe auto exposure-functie zorgt voor beter belichte opnames zodat zowel het hoofdonderwerp als de achtergrond helder kunnen worden vastgelegd, ook in donkere omstandigheden. Je hoeft hiervoor niks te doen! De camera past automatisch de sluitertijd en de sterkte van de flits aan, zodat je in elke situatie de beste foto bekomt. Een tweede belangrijke nieuwe functie is de selfiemode die in combinatie met het selfiespiegeltje voorraan de camera, de juiste helderheid en afstand biedt voor al jouw selfies!

Daarbij beschikt de Instax Mini 70 ook over een macrofunctie voor het nemen van foto's tot 30cm van het object, een landscapemode, self-timer, hi-keymode en een statiefaansluiting.

Deze camera maakt gebruik van Fujifilm Instax Mini Film, die foto's levert in creditcardformaat. Deze film is steeds bij ons verkrijgbaar in verschillende versies en aan leuke prijsjes!  

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Verpakking
1 x Instax Mini 70 camera, 2 x CR2-baterij
Filmtype
Instax Mini (apart verkrijgbaar)
Aantal opnames per film
10
Kleur
Wit
Ingebouwde flits
Ja, ingebouwde elektronische flits met flitsbereik van 0.3 m - 2.7 m
Lichtmeting
Automatisch & Exposure compensation (Hi-Key): ±2/3 EV
Autofocus
Motor-driven 3-range switching (0.3 m - 0.6 m/0.6 m - 3 m/3 m and beyond), Macro Mode (0.3 m - 0.6 m), Normal Mode (0.6 m - 3 m), Landscape Mode (3 m and beyond)
Diafragma's
f/12.7 (vast)
Sluitertijden
Programmed electronic shutter release, 1/2 sec - 1/400 sec.
Statiefbevestiging
Ja
Aansluiting voor draadontspanner
Nee
Batterij(en)
2 x CR2-batterij (meegeleverd)
Garantie
2 jaar

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen