24x30,5 cm - PARELGLANS - 50 VELLEN - Multigrade IV RC Portfolio Bekijk groter

24x30,5 cm - PARELGLANS - 50 VELLEN - Multigrade IV RC Portfolio

De Multigrade IV RC Portfolio zwart-wit papieren van Ilford zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een zwart-wit papier met dikke kunststofbasis (255 g/m2) en heldere basistint. De reeks werd door Ilford specifiek in het leven geroepen om fotografen toe te laten een toonaangevende print te leveren van hun werk, zij het voor klanten, ter expositie op tentoonstellingen of om deel uit te maken van het persoonlijk portfolio. Door z'n dikke papierbasis zijn de prints net dat ietsje meer.

Dit variabel contrastpapier heeft bovendien een breed contrastbereik, van gradatie 00 tot en met 5. De dikke papierbasis heeft iets weg van de gekende Ilford barietpapieren die gecoated zijn op een dubbele vezelbasis maar met het grote voordeel dat dit papier niet krult nadat het de verschillende baden doorlopen heeft.

Bovendien is het papier ook te krijgen in en speciale "back-printed" postcard versie dat elke creatieve zwart-wit fotograaf toelaat om unieke postkaarten te printen met een eigen foto (formaat 10x15 cm / 4x6 inch). De voorkant van het papier is daarom voorzien van een lichtgevoelig oppervlak dat net als bij elk ander portfolio papier te belichten is. De achterkant heeft klassieke ansichtkaart bedrukkingen met o.a. voorgedrukte lijnen voor het vermelden van een adres.

Ilford Photo

HAR1171345

NIEUW PRODUCT

Levertermijn: +3 werkdagen

€ 92,95 incl. btw

FabrikantIlford Photo
PapierdragerResin-Coated (RC)
GradatieVariabel
Papierformaat (cm)24 x 30,5 cm
Papierformaat (inch)9.5 x 12 inch
Aantal vellen50
AfwerkingParelglans
Gewicht255 g/m2
PapiertoonNeutraal
DokalichtRood/oranje

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

24x30,5 cm - PARELGLANS - 50 VELLEN - Multigrade IV RC Portfolio