IMPOSSIBE I-1 Instant Camera

De Impossible I-1 is de eerste instant camera sinds jaren waarmee je opnieuw authentieke instantfoto's kunt maken op het wereldbekende Polaroid fotoformaat. De camera werd door Impossible in het leven geroepen als de I-1 en brengt samen met je smartphone het beste van de analoge en digitale fotowereld samen of om het met de woorden van Impossible CEO Oskar Smolokowski te zeggen: "The Original Instant Camera. Reinvented."

De camera heeft een opvallend design en is heel eenvoudig in gebruik, alleen het meest essentiële om de camera te bedienen is aanwezig. Voor het eerst in de instantgeschiedenis beschikt deze camera ook over een LED ringflits die zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht en de flitskracht aanpast naargelang de afstand. De 8 krachtige focus LED's zorgen voor een goede oplichting van de omgeving zowel ver als dichtbij. De 4 diffuse LED's daarentegen zorgen voor een zacht flitslicht, ideaal voor portretten. De LED lampjes hebben ook een informatieve functie, zo geven ze aan of de batterij nog voldoende opgeladen is en hoeveel opnames er nog kunnen gemaakt worden met de ingevoerde filmcassette.

De ingebouwde lichtmeter en het infrarood autofocussysteem zorgen voor de juiste belichting en automatische scherpstelling. Opnames zijn mogelijk tot 30 cm van het gefotografeerde object! De "pop-up" viewfinder is magnetisch en afneembaar, zodat ook andere zoekers kunnen gebruikt worden (later afzonderlijk verkrijgbaar).

Met behulp van een applicatie op je smartphone (iOS & Android) en draadloze bluetoothverbinding met de camera, kan je ook meer geavanceerdere instellingen maken zoals het instellen van specifieke diafragma's en sluitertijden. De app kan ook fungeren als een remote control en bevat ook een aantal presets voor het maken van o.a. double exposures en lightpainting in de bulbmode. Het mag dan ook duidelijk zijn dat ook in de "digital age" waarin we leven, deze camera relevant blijft.

Ten slotte zal de camera compatibel zijn met alle Impossible 600 films die vandaag bij ons te verkrijgen zijn, maar ook met de nieuwe I-type films die geen interne batterij meer bevattten. Daarmee is er in vergelijking met alle voorafgaande Polaroidcamera's een grote trendbreuk. De camera wordt dus niet meer aangedreven door de batterij die geïntegreerd zit in de filmcassette maar door een heroplaadbare batterij die via USB kan worden opgeladen.

Meer details

Impossible

PRD9001

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 99,00 incl. btw

€ 289,99 incl. btw

- € 190,99

Verpakking1 x IMPOSSIBLE I-1 Camera
FilmtypeImpossible 600 of I-type Film
Formaat / grootte8.8 x 10.7 cm (Foto-oppervlak: 7.9 x 7.9 cm)
Aantal opnames per film8
Filmgevoeligheid640 ASA
Gewicht440 gram (zonder film)
KleurZwart
Ingebouwde flitsJa, ringflits met 12 LED's (8 focused en 4 diffuus)
LichtmetingAutomatisch (ingebouwde lichtmeter)
AutofocusJa, 5-zones autofocussyteem met reflective IR-ranging technologie
Brandpuntsafstand82-109mm
StatiefbevestigingJa
Batterij(en)Interne heroplaadbare batterij, opladen via USB
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

IMPOSSIBE I-1 Instant Camera