Fujifilm Instax Mini 8 - Grape

Maak kennis met de meest kleurrijke en misschien ook wel schattigste instant camerafamilie tot op vandaag, de Fujifilm Instax Mini 8 camera's!

Met de Instax Mini 8 maak je de mooiste instantfoto's met een druk op de knop! De ingebouwde lichtmeter laat je met een indicatielampje zien welke modus het best geschikt is voor een foto in de omgeving waar jij je in bevindt. Weinig licht? Geen nood, ook de krachtige ingebouwde flits zorgt dat jij ook op donkere plaatsen prachtige instantfoto's kunt nemen!

De Instax Mini 8 camera's maken gebruik van de Fujifilm Instax Mini film die kan gezien worden als de kleine broer (of zus) van de allom bekende Polaroid film. De foto's hebben ongeveer de grootte van een bankkaart en zijn daardoor makkelijk overal mee te nemen. De filmemulsie van Fujifilm zorgt voor scherpe en contrastrijke opnames. De film is beschikbaar in verschillende variaties maar de versie met het witte randje blijft absoluut dé aanrader iedereen die de ultieme instant analoge look & feel wenst!

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

€ 65,00 incl. btw

Verpakking1 x Instax Mini 8 White camera, 1 x hand strap, 2 x AA-batterijen
FilmtypeInstax Mini
Aantal opnames per film10
KleurGrape
Batterij(en)2 x AA-batterijen
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Fujifilm Instax Mini 8 - Grape