Fujifilm Instax Mini 8 White - ENTHUSIAST KIT

Fujifilm Instax Mini 8 White - ENTHUSIAST KIT

€ 118,99
Prijs inclusief btw

Maak kennis met de meest kleurrijke en misschien ook wel schattigste instant camerafamilie tot op vandaag, de Fujifilm Instax Mini 8 camera's!

Met de Instax Mini 8 maak je de mooiste instantfoto's met een druk op de knop! De ingebouwde lichtmeter laat je met een indicatielampje zien welke modus het best geschikt is voor een foto in de omgeving waar jij je in bevindt. Weinig licht? Geen nood, ook de krachtige ingebouwde flits zorgt dat jij ook op donkere plaatsen prachtige instantfoto's kunt nemen!

De Instax Mini 8 camera's maken gebruik van de Fujifilm Instax Mini film die kan gezien worden als de kleine broer (of zus) van de allom bekende Polaroid film. De foto's hebben ongeveer de grootte van een bankkaart en zijn daardoor makkelijk overal mee te nemen. De filmemulsie van Fujifilm zorgt voor scherpe en contrastrijke opnames. De film is beschikbaar in verschillende variaties maar de versie met het witte randje blijft absoluut dé aanrader iedereen die de ultieme instant analoge look & feel wenst!

Deze ENTHUSIAST KIT is een aanrader voor ieder die meteen volop van start wil gaan! Naast de instantcamera is er ook nog een duopak film (20 opnames) inbegrepen, een luxe draagtas vervaardigd in synthetisch leder met een stoffen binnenkant om je camera te beschermen tegen elke slag of stoot en een luxe fotoalbum die tot 108 instantfoto's houdt om al je favoriete foto's in te bewaren!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Verpakking
1 x Instax Mini 8 White camera, 1 x hand strap, 2 x AA-batterijen, 1 x Instax Mini 8 leren draagtas , 1 x schouderriem, 1 x Premium Instax Mini Fotoalbum Wit, 1 x Instax Mini Film DUO (2x10)
Filmtype
Instax Mini
Aantal opnames per film
10 per cassette
Filmgevoeligheid
ISO 800
Kleur
Creamy White
Ingebouwde flits
Ja
Lichtmeting
Automatisch
Statiefbevestiging
Nee
Batterij(en)
2 x AA-batterijen
Garantie
2 jaar

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen