Fujifilm Instax 90 - Black / Premium Kit

Fujifilm Instax 90 - Black / Premium Kit

€ 184,99
Prijs inclusief btw

Deze enthusiast kit bevat alle benodigdheden om jouw instant-avontuur te starten! De camera wordt geleverd met bijhorende draagtas, een duopak kleurenfilm goed voor 20 foto's en de nieuwe monochrome film goed voor 10 zwart-wit foto's. Enkel bij Retro Camera te koop!

De Fujifilm Instax 90 NEO Classic is de meest geavanceerde instaxcamera tot op heden en dankzij zijn retro-jasje ook meteen de meest stijlvolle. De camera maakt eveneens gebruik van de Instax Mini instanfilm waarmee je instantfoto's maakt in handig creditcardformaat.

De camera heeft in vergelijking met de andere instaxcamera's een pak meer instelmogelijkheden. Er zijn specifieke instellingen voor omgevingen met weinig licht zoals feestjes en avondopnames. Er is een bulbmodus voor lange belichtingen en ook dubbele belichtingen kunnen worden gemaakt om twee beelden in elkaar te laten overvloeien in één artistieke opname!

De camera bevat ook over een krachtigere flits en een macrofunctie. In tegenstelling tot de andere instaxcamera's maakt deze geen gebruik van AA-batterijen maar van een oplaadbare lithiumbatterij.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Verpakking
1x Instax 90 NEO CLASSIC camera, 1x draagriem, 1x NP-45A Lithiumbatterij, 1x NP-45A batterijlader, 1x Leren draagtas, 1x Instax Mini Film White (2x10), 1x Instax Mini Monochrome Film (1x10)
Filmtype
Instax Mini
Aantal opnames per film
10 per cassette
Kleur
Retrolook met zwart en grijs, tasje is zwart
Ingebouwde flits
Ja
Lichtmeting
Automatisch
Statiefbevestiging
Nee
Batterij(en)
NP-45A Lithiumbatterij, lading goed voor 100 opnames
Garantie
2 jaar

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen