Fujifilm Instax SQUARE SQ10 Instant Camera

De Fujifilm Instax Square SQ10 combineert het beste van twee werelden: de camera biedt enerzijds het plezier van een instant camera en anderzijds de gemakken van een digitaal fototoestel. Uitgerust met een 1/4 inch digitale sensor schiet je foto's in hogere kwaliteit dan gebruikelijk bij instant camera's. Dankzij de lichtsterke lens heeft de SQ10 geen moeite met situaties met weinig licht en ook de kleine scherpstelafstand laat toe om geslaagde macrofoto's te nemen. De camera heeft een rond symmetrisch ontwerp met een lens in het midden. De twee ontspanknoppen zijn niet alleen handig voor linkshandigen maar worden ook gebruikt om van opnamemodus te veranderen. De SQ10 is onder meer uitgerust met een automatische belichtingsregeling, gezichtsherkenning en autofocus.

Het intern geheugen laat toe vijftig foto's op te slaan. Met een optionele micro SDHC-kaart kun je duizend foto's per GB bewaren. Voordat je jouw instantfoto uitprint, kun je er een van de vele filters op loslaten. Op het TFT kleuren LCD-scherm van 3 inch kun je elk resultaat van een nabewerking bekijken. Tevreden? Print de foto uit en na twaalf seconden heb je jouw creatie in handen! Deze hybride instax camera kan ook externe foto's uitprinten, eventueel bewerkt met de opties van de SQ10, dankzij de ingang voor een micro SD-kaart.

Voor of na het maken van een foto kun je effecten of filters instellen. Je kunt kiezen uit tien filters die elk hun eigen karakter aan jouw foto geven. Verder kun je de belichting en vignettering aanpassen. Het spelen met het vignettering-effect is ideaal bij portretten en stillevens, omdat de onderwerpen zich hierbij in het midden van de foto bevinden. Ook het maken van collages met meerdere foto's is mogelijk! De SQ10 heeft ook nog een aantal speciale opnamemodi, zoals dubbele belichting waarbij twee afbeeldingen worden gecombineerd tot een foto. De bulb-functie is handig voor nachtbeelden en lichteffecten.

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

€ 199,00 incl. btw

Verpakking1x Fujifilm SQ10 SQUARE Instant Camera, 1x NP-50 oplaadbare batterij, 1x Micro-USB oplaadkabel, 1x handstrap
FilmtypeInstax SQUARE
Formaat / grootte119 mm x 47 mm x 127 mm
Aantal opnames per film10
Filmgevoeligheid800 ASA
Gewicht450g (met film en batterij)
KleurZwart
Ingebouwde flitsJa
LichtmetingAutomatisch
AutofocusJa
Brandpuntsafstand28,5mm (vast)
Diafragma'sf/2.4
Sluitertijden1/29500 sec. tot 1/2 sec. (Auto), maximum 10 sec. in Bulb mode
StatiefbevestigingJa
Aansluiting voor draadontspannerNee
Batterij(en)Heroplaadbare batterij (meegeleverd)
Garantie2 jaar

    Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

    Schrijf uw recensie

    Fujifilm Instax SQUARE SQ10 Instant Camera

    3 andere producten in dezelfde categorie:
    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...