Fujifilm Instax Square SQ6 - Graphite Gray

Fujifilm Instax Square SQ6 - Graphite Gray

€ 114,83
Prijs inclusief btw

Deze vierkante SQUARE instantcamera is bedoeld voor alledag en maakt van elk gewoon moment iets buitengewoons.

Het klopt dat de SQ6 er megacool uitziet, maar wat kan deze camera nu echt? Hij zit tjokvol creatieve snufjes die iedere dag je meest avontuurlijke kant in de verf zetten. Een buitenbeentje valt meteen op – de SQ6 is dan ook een prachtexemplaar. Hij pakt uit met een modern, uitgepuurd en strak design in Pearl White, Blush Gold of Graphite Grey. Je valt meteen voor zijn verbluffende looks!

En wanneer het feest echt begint, moet je zeker de flitskleurenfilters uitproberen!

Selfiestand

Hallo, selfiespiegel

De perfect geplaatste selfiespiegel vooraan de SQ6 is misschien wel klein, maar je zal versteld staan van wat hij allemaal kan – wauw! In combinatie met onze speciale selfiestand die automatisch scherpstelt, laat je je altijd en overal van je beste kant zien.

Bekijk jezelf in de spiegel, centreer de juiste achtergrond in het uitsnijgebied en klikken maar. Het resultaat? Mooi ingekaderde selfies die je meteen wilt delen.

Flitsfuncties

Flits, bam, kleur

Ja, de Instax SQ6 heeft een ingebouwde automatische flitser. Ja, je kan de flitser aan- of uitzetten om het gewenste effect te bekomen. Ja, de SQ6 heeft ook drie flitskleurenfilters. Wat zeg je? Flitskleurenfilters? Drie? Jawel.

Kies oranje, paars of groen en voeg een funky kleurtje toe dat meteen de aandacht trekt. Allemaal in één toestel. Ongelooflijk toch?

Camerastanden

Extra pit

Het leven moet je koesteren. Altijd en overal. Daarom kan de SQ6 werkelijk alles aan, wat de dag ook brengt.

Naast de selfiestand en de automatische belichtingsstand, maak je met behulp van Macro en Landscape glasheldere herinneringen, die zo mogelijk nog mooier zijn dan het moment dat je net op beeld hebt vastgelegd.

Tomeloze creativiteit

Geef je creativiteit vrij spel

Met de SQ6 wordt iedere foto een meesterwerk. Gebruik de dubbele belichtingsstand om twee beelden over elkaar te leggen voor een unieke, verbluffende foto. Of speel met de licht- en donkerregeling om de belichting aan te passen. Hoe ver ga je om het alledaagse te overstijgen?

INSTAX SQUARE FILM

Allesbehalve gewoon

Vergis je niet. Een camera bedoeld voor alledag hoeft daarom nog geen 'alledaagse' film binnenin te hebben zitten.

De Instax SQ6 legt je leven vast op SQUARE film. Iedere foto, elk moment met een keurige symmetrische witte rand eromheen. Heerlijk uit de kunst en met dezelfde film en printtechnologie als onze andere Instax producten. Want wie wil er nu gewoon doen?

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Fabrikant
Fujifilm
Verpakking
1x Fuji Instax SQ6 Camera, 2x CR2-batterij, 1x schouderriem, 3x Kleurfilter
Filmtype
Fujifilm Instax Square
Formaat / grootte
18.7 mm x 128.1 mm x 58.1 mm/4.7 in. x 5.0 in. x 2.3 in.
Aantal opnames per film
10
Filmgevoeligheid
ISO 800
Kleur
Graphite Gray
Ingebouwde flits
Ja
Lichtmeting
Automatisch
Autofocus
Motor-driven 3-range switching (0.3 m - 0.5 m/1 ft. - 1.6 ft., 0.5 m - 2 m/1.6 ft - 6.6 ft., 2 m/6.6 ft. and beyond), Macro Mode (0.3 m - 0.5 m/1 ft. - 1.6 ft.) Normal Mode (0.5 m - 2 m/1.6 ft - 6.6 ft.)Landscape Mode (2 m/6.6 ft and beyond)
Brandpuntsafstand
f/65.75 mm
Statiefbevestiging
Ja
Batterij(en)
2x CR2
Garantie
2 jaar

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen