Leica SOFORT Instant Camera - Mint

Leica SOFORT Instant Camera - Mint

€ 230,58
Prijs inclusief btw

De Leica SOFORT is een veelzijdige instant camera voorzien van een uniek stijlvol design met een hoogwaardige afwerking, kortom alles wat je kan verwachten van een Leica camera!

Naast de diverse modi als: ‘Automatic’, ‘Party & People’, ‘Sport & Action’, ‘Macro’ en creatieve programma’s voor meervoudig belichte opnamen en tijdopnamen, biedt de Leica SOFORT ook een modus voor zelfportretten (selfies) en een zelfontspanner met twee verschillende vertragingen.

Foto's nemen is zo simpel als drukken op de knop, de camera neemt automatisch de juiste instellingen aan naargelang de geselecteerde modus. Het gebruik van de ingebouwde flitser kan ofwel volledig worden overgelaten aan de automatische flitsfunctie van de camera of je kan de flits zelf in-of uitschakelen, afhankelijk van de foto’s die je wil nemen. Om het fotograferen van selfies makkelijker te maken beschikt de Leica SOFORT eveneens over een rechthoekig spiegeltje aan de voorzijde van de camera.

De SOFORT camera's zijn een opvallende verschijning dankzij hun retro design en opvallende kleuren (wit, mintgroen, oranje). Voor deze camera zijn dan ook verschillende accessoires beschikbaar om het plaatje compleet te maken. De camera maakt gebruik van Fujifilm Instax Mini Film die bij ons steeds verkrijgbaar is aan de beste prijzen en in verschillende uitvoeringen. Toch heeft Leica ook eigen kleurenfilm en bieden ze ook een zwart-wit (monochrome) film aan voor gebruikers die zich meer thuis voelen in de wereld van de zwart-wit fotografie. Uniek aan deze films is het feit dat het kader voorzien is van een warme crème tint en dus iets eleganter is dan het normale witte randje bij de Instax films van Fujifilm.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.

Productkenmerken

Verpakking
1x Leica Sofort Camera, 1x BP-DC17 batterij, 1x BC-DC17 oplader, 1x draagriem
Filmtype
Instax Mini (Fujifilm) of Leica Instant Film
Aantal opnames per film
10
Filmgevoeligheid
800 ASA
Kleur
Mint
Batterij(en)
Heroplaadbare batterij inbegrepen
Garantie
2 jaar
HS-code
90064000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen