Instax Mini 70 - Canary Yellow

Maak kennis met de nieuwste telg in de Fuji Instax-familie, de Mini 70! Deze stijlvolle instantcamera komt met een aantal belangrijke nieuwe functies waaronder "auto exposure" en de specifieke "selfiemode".

De nieuwe auto exposure-functie zorgt voor beter belichte opnames zodat zowel het hoofdonderwerp als de achtergrond helder kunnen worden vastgelegd, ook in donkere omstandigheden. Je hoeft hiervoor niks te doen! De camera past automatisch de sluitertijd en de sterkte van de flits aan, zodat je in elke situatie de beste foto bekomt. Een tweede belangrijke nieuwe functie is de selfiemode die in combinatie met het selfiespiegeltje voorraan de camera, de juiste helderheid en afstand biedt voor al jouw selfies!

Daarbij beschikt de Instax Mini 70 ook over een macrofunctie voor het nemen van foto's tot 30cm van het object, een landscapemode, self-timer, hi-keymode en een statiefaansluiting.

Deze camera maakt gebruik van Fujifilm Instax Mini Film, die foto's levert in creditcardformaat. Deze film is steeds bij ons verkrijgbaar in verschillende versies en aan leuke prijsjes!  

Meer details

Fujifilm

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 99,00 incl. btw

Verpakking1 x Instax Mini 70 camera, 2 x CR2-baterij
FilmtypeInstax Mini (apart verkrijgbaar)
Aantal opnames per film10
KleurGeel
Ingebouwde flitsJa, ingebouwde elektronische flits met flitsbereik van 0.3 m - 2.7 m
LichtmetingAutomatisch & Exposure compensation (Hi-Key): ±2/3 EV
AutofocusMotor-driven 3-range switching (0.3 m - 0.6 m/0.6 m - 3 m/3 m and beyond), Macro Mode (0.3 m - 0.6 m), Normal Mode (0.6 m - 3 m), Landscape Mode (3 m and beyond)
Diafragma'sf/12.7 (vast)
SluitertijdenProgrammed electronic shutter release, 1/2 sec - 1/400 sec.
StatiefbevestigingJa
Aansluiting voor draadontspannerNee
Batterij(en)2 x CR2-batterij (meegeleverd)
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Instax Mini 70 - Canary Yellow