Lomo Diana F+

Lomo Diana F+

€ 65,28
Prijs inclusief btw

Maak kennis met de meest populaire Lomography camera, de Diana! In de jaren ’60 was de Diana camera een ware cult legende, beroemd om zijn dromerige, stralende, lo-fi foto’s. De Diana F+ geeft een nieuwe twist aan deze klassieker. Een waarheidsgetrouwe middenformaat reproductie van het origineel met allerlei gave nieuwe features! 

De standaard Diana F+ lens zorgt voor dromige lo-fi foto's op 120 rolfilm. De camera komt met een reeks soft-focused plaatsje met creatieve vignetten voor de meest creatieve foto's!. Door de lens van de camera te draaien is het eveneens mogelijk om pinholefoto's te maken, een unieke feature!

Met de krachtige flits maak je zonder problemen foto's binnen en in omgevingen met weinig licht. De flits komt eveneens met diverse kleurenfilters voor gekke kleuren. Ook meervoudige belichtingen en lange belichtingstijden in Bulb-mode is mogelijk. 

Zoals eerder vermeld maakt de camera gebruik van 120 rolfilm, die bij ons steeds verkrijbaar is aan scherpe prijzen!

  • De dromerige Diana look - De Diana F+ lens creëert dromerige lo-fi foto’s op 120 film - Je krijgt soft-focused plaatjes met mooie vignetten.
  • Kies uit twee sluitertijden - N voor normaal (overdag en flitser) of B voor lange belichtingen (binnen en ’s nachts).
  • Twee fotoformaten beschikbaar - 12 full-frame vierkante shots (5.2 x 5.2cm) of 16 kleinere vierkante foto’s (4.2 x 4.2cm). 
  • Gemakkelijke meervoudige belichtingen - Met de ongekoppelde doorspoelmechanisme en sluiter kun je met de Diana F+ zo vaak op hetzelfde frame schieten als je maar wilt.
  • Perfecte pinholefunctie - Draai de lens van de camera af en experimenteer met pinholefoto’s voor een totaal nieuwe ervaring.
  • Sluiterlock en statiefschroefdraad - Zet de sluiter terwijl hij open staat op slot, de camera op een statief en maak lange sluitertijdshots!
  • Inclusief flitser - Het Diana F+ pakket bevat de Diana+ flitser; ultracool en met een retro look licht hij je foto’s. Met de bijgeleverde kleurenfilters voorzie je je plaatjes van te gekke kleuren.
hp700

Productkenmerken

Verpakking
1 x Lomo Diana F+ Camera, 1 x Diana Flits, 1x Set soft-focused plaatjes, 1 x Set color gels voor flits,
Filmtype
120-film (middenformaat rolfilm)
Kleur
Zwart & blauw
Ingebouwde flits
Nee, externe flits (bijgeleverd) die afneembaar is
Diafragma's
f11, f16, f22, f150 (pinhole)
Sluitertijden
1/100 (N), Bulb (B)
Statiefbevestiging
Ja
Aansluiting voor draadontspanner
Nee
Batterij(en)
Camera: geen, volledig mechanisch Flits: 1 x AA-batterij (NIET BIJGELEVERD)
Garantie
2 jaar
HS-code
90065300

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen