Diana F+ 35mm Back

Diana F+ 35mm Back

€ 33,02
Prijs inclusief btw

Het gemak van 35mm is nu beschikbaar voor je middenformaat Diana+ camera!

Deze Diana+ 35mm Back is speciaal voor de Diana+ ontworpen en zorgt ervoor dat jij voortaan ook met de Diana F+ op 35mm film kunt schieten! Hij is gemakkelijk te bevestigen en met deze accessoire heb je voortaan keuze uit vier verschillende fotoformaten. Daarnaast beschikt hij over een geïntegreerde teller zodat je ziet op welk frame je aan het schieten bent!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Laat jouw e-mailadres hieronder na om een melding te krijgen van zodra het product terug beschikbaar is.
  • Gemakkelijk te bevestigen - Je hoeft helemaal niet handig te zijn, iedereen kan de Diana+ 35mm back op een camera installeren! 

  • Vier verschillende fotoformaten - Met de Diana+ 35mm back kun je uit vier verschillende fotoformaten kiezen. Bepaal zelf of je voor vierkante foto's met sprockets, panorama-foto's met sprockets, standaard panoramafoto's of standaard landscape foto's gaat! 

  • Geïntegreerde teller - Met de teller houd je gemakkelijk bij op welk frame je aan het schieten bent. 

  • Het volledige pakket - De Diana+ 35mm Back bevat vier plastic frames (voor ieder format een) en natuurlijk een handleiding.

z700fa

Productkenmerken

Verpakking
1 x Lomo Diana F+ 35mm back
Filmtype
35mm
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar
HS-code
90065300

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen