Lomo'Instant - Black Edition

Lomo'Instant - Black Edition

€ 65,29
Prijs inclusief btw

De Lomo'Instant is de meest veelzijdige instant camera die er is. Schiet mooie foto's waar je ook bent en deel ze meteen. De Lomo'Instant heeft het perfecte formaat om overal mee naartoe te nemen. Met zijn klassieke en minimalistische design is het de meest creatieve manier om mooie foto’s te maken, die je vervolgens meteen kan delen. Veelzijdig maar toch makkelijk in gebruik.

3 standen om verschillende soorten instant foto's te schieten

De Lomo'Instant heeft een automatische flitsstand, zodat je heel gemakkelijk fantastische foto's kan schieten met een druk op de knop. Maar je kan ook kiezen voor de twee handmatige standen, voor meer creatieve mogelijkheden.

  • Flash-On automatische stand - In deze stand bepaald een sensor in de flits de hoeveelheid licht en de lichtmeter geeft de juiste flitssterkte. De standaard diafragma is f/16 en de belichting kan handmatig worden aangepast.

  • Flash-On handmatige stand - Deze stand is perfect voor foto's die binnen worden geschoten. De flits is altijd aan en je kan wisselen tussen N (voor normale sluitertijd) en B voor langere belichtingen.

  • Flash-Off handmatige stand - Deze stand is geschikt voor langere belichtingen in het donker of voor foto's in daglicht. De flits is uit en ook hier kan je kiezen tussen 'N' en 'B'. Kies 'N' als je genoeg licht hebt en 'B' als je met lange sluitertijden wilt werken.

Een ultra-geavanceerd lens systeem

De camera heeft een ingebouwde groethoeklens en is verenigbaar met verschillende lens attachments voor creatieve en experimentele fotografie opties die heel makkelijk op de Lomo’Instant geschroefd kunnen worden.

Schiet la-a-a-a-a-a-ange belichtingen

Met de B instelling van de Lomo’Instant kan je prachtige lichtstrepen creëren door de sluiter open te laten hoe lang je wilt. Probeer het ’s avonds of voor lichtschilder fotoshoots.

Schiet ongelimiteerde dubbele belichtingen

De Lomo’Instant is de enige moderne instant camera waarmee je dubbele belichtingen kan schieten. Dit houdt in dat je verschillende shots in 1 frame kan combineren!

Kleurenfilters 

Kies tussen blauw, rood, paars en geel! Door de filters over je flits te plaatsen kan je spelen met koele of warme tinten.

Het grootste diafragma in de Instant Fotografie Wereld 

Met een maximaal diafragma van f/8 heeft de Lomo'Instant Camera de grootste diafragma instelling in de instant fotografie wereld. Door met f/8 te schieten krijg je heldere foto’s. En als je ieder detail scherp wil hebben dan kies je bijvoorbeeld een diafragma van f/22.

Het perfecte instant fotoformaat

De camera creëert creditcard formaat snapshots van Fuji Instax Mini film, bekend om zijn scherpe foto’s en overal verkrijgbaar.

Spiegel 

De Lomo'Instant Camera heeft een klein spiegeltje links van de lens. In combinatie met de groothoeklens maak je hierdoor picture-perfect selfies.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.
li100b

Productkenmerken

Fabrikant
Lomography
Verpakking
1x Lomo'Instant Black Instant Camera + 27mm lens, 1x Lens Cap, 4x Color Gel Filters
Filmtype
Instax Mini
Kleur
Zwart
Ingebouwde flits
Ja, 3 modes (auto, manueel & uit)javascript:hideOtherLanguage(1);
Lichtmeting
Automatisch
Autofocus
Zone Focusing: 0,4m - 0,9m en 1m - oneindig
Diafragma's
f/8, f/11, f/16, f/22, f/32
Sluitertijden
1/125s / Bulb
Statiefbevestiging
Ja
Aansluiting voor draadontspanner
Ja
Batterij(en)
4 x AAA-batterij (niet inbegrepen)
Garantie
2 jaar
HS-code
90064000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen