Lomo'Instant + Lenses - White Edition

Lomo'Instant + Lenses - White Edition

€ 90,07
Prijs inclusief btw

Zeg hallo tegen de Lomo'Instant camera, de waardige tegenstander van de Fujifilm Instax camera's!

Met deze kleine instantcamera maak je de meest creatieve foto's in een handomdraai. De camera beschikt over een krachtige flits die je ofwel volledig automatisch kan gebruiken of zelf handmatig kunt instellen om te experimenteren. De bijgeleverde Color Gels in de kleuren: blauw, rood, paars en geel, kan je voor je flits kan schuiven zodat kan je spelen met verschillende kleurtonen en je foto's een extra artistieke touch kan geven! Het kleine spiegeltje vooraan de camera zorgt ervoor dat selfies maken een koud kunstje wordt!

De ingebouwde 27mm groothoeklens maakt opnames vanaf een afstand van 0,4 meter mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om andere lenzen te gebruiken zoals de populaire fisheyelens en een speciale portretlens (allen apart verkrijgbaar). De groothoeklens heeft een maximaal diafgrama van f/8 wat zorgt voor heldere foto's. Voor diegenen die graag spelen met licht zullen blij zijn dat ook een bulb- en mulit-exposuremode aanwezig is op deze camera!

De camera maakt ten slotte gebruik van de Fujifilm Instax Mini film, gekend voor z'n levendige kleursaturaties en stabiele emulsie. Deze film is steeds bij ons verkrijgbaar aan een scherp prijsje!

Deze camera komt met een set van 3 creatieve lenzen:

  • Fisheyelens: met deze lens maak je bolle cirkelvormige instantfoto's.

  • Portretlens: deze lens kan gezien worden als een all-rounder en is het meest geschikt voor portretfotografie, landschapfotografie en straatfotografie.

  • Close-uplens: deze lens maakt foto's maken vanop een afstand van 10-15 cm mogelijk!

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.
li800w

Productkenmerken

Verpakking
1 x Lomo'Instant Camera met groothoeklens, 4 x Color Gel (Blauw, rood, paars en geel), 1 x Fisheyelens, 1 x Portretlens, 1 x Close-uplens
Filmtype
Instax Mini
Aantal opnames per film
10
Kleur
Wit
Ingebouwde flits
Ja, 3 modes (auto, manueel & uit)
Lichtmeting
Automatisch
Autofocus
Zone Focusing: 0,4m - 0,9m en 1m - oneindig
Diafragma's
f/8, f/11, f/16, f/22, f/32
Sluitertijden
1/125s / Bulb
Statiefbevestiging
Ja
Aansluiting voor draadontspanner
Ja
Batterij(en)
4 x AAA-batterijen (NIET INBEGREPEN)
Garantie
2 jaar
HS-code
90064000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen