Tetenal Colortec RA-4 Print Processing Kit - 5L Bekijk groter

Tetenal Colortec RA-4 Print Processing Kit - 5L

Een gedetailleerde handleiding van de ontwikkelkit vind je onder de downloadsectie van deze productfiche. Contacteer ons bij vragen over het gebruik van deze ontwikkelkit!

De Tetenal Colortec RA-4 Professional Print Kit is een complete en eenvoudig te gebruiken kit voor de ontwikkeling van RA-4-kleurpapier thuis. Het proces bestaat slechts uit twee reukloze baden en is voornamelijk geschikt voor (kleine) roltransportmachines.

De Colortec RA-4 Print Processing Kit bestaat uit een kleurontwikkelaar en een bleach-fix die beide in twee delen worden geleverd en moeten worden gemengd met water om de juiste werkoplossing te krijgen. De ontwikkelkit is ontworpen voor ontwikkeling van het RA-4-kleurpapier bij 35 °C in kleine RT-machines zoals JOBO CPP/CPE/CPA.

De aangemaakte werkoplossing heeft een houdbaarheid van 8 tot 12 weken, afhankelijk van de reeds gebruikte hoeveelheid. Geopende concentraten hebben een houdbaarheid van ongeveer 24 weken. De werkoplossingen worden na gebruik best steeds bewaard in lichtdichte (accordeon)flessen en kunnen worden behandeld met een anti-oxidatie spray zoals Tetenal Protectan om de houdbaarheid te maximaliseren.

Capaciteit: max. 10 m² (5 liter).

Tetenal

102124

NIEUW PRODUCT

€ 67,95 incl. btw

FabrikantTetenal
Verpakking1x Color Developer Part 1 (500ml), 1x Color Developer Part 2 (500ml), 1x Bleach-Fix Part 1 (500ml), 1x Bleach-Fix Part 2 (500ml)

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Tetenal Colortec RA-4 Print Processing Kit - 5L

1 ander product in dezelfde categorie: