Paterson Universele Film Ontwikkeltank + 2x Auto-load Spiralen

De Paterson Super System 4 Film Ontwikkeltanks zijn eenvoudiger te laden, sneller te vullen en gemakkelijker schoon te maken dan enig andere tank. Alle tanks bestaan uit een eendelig deksel en trechter met een grote diameter die eenvoudig en veilig op de eigenlijke tank klikken, wat toelaat om de tank snel te vullen en te ledigen.

Deze Universele ontwikkeltank is geschikt voor het simultaan ontwikkelen van twee 35mm films of één 120/220 film. De tank wordt geleverd met twee auto-load spiralen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan het gewenste filmformaat.

De Super System 4 Film Ontwikkeltanks zijn ontworpen voor het ontwikkelen van films door middel van het agiteren van de fotochemie door inversie van de tank met behulp van het meegeleverde waterdichte deksel, of door rotatie met behulp van de agitatiestaaf die eveneens meegeleverd wordt.

Met slechts 300ml fotochemie kan één 35mm film ontwikkeld worden, met 500ml kunnen twee 35mm films ontwikkeld worden of één 120/220 rolfilm.

Bij gebruik van de tank is het essentieel dat de auto-load spiralen steeds bevestigd zijn op de meegeleverde centrale kolom die op de bodem van de tank kan bevestigd worden. Dit verzekert dat de tank lichtdicht blijft tijdens het ontwikkelproces.

Paterson Photographic

PTP115

NIEUW PRODUCT

€ 27,95 incl. btw

FabrikantPaterson Photographic
Verpakking1x Paterson Universele Film Ontwikkeltank, 2x Auto-load Spiraal

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Paterson Universele Film Ontwikkeltank + 2x Auto-load Spiralen