CineStill °CS TCS-1000 Temperature Control System

CineStill °CS TCS-1000 Temperature Control System

€ 102,44
Prijs inclusief btw

Met de CineStill TCS-1000 wordt het ontwikkelen van elke type film, zowel kleur als zwart-wit, een koud (warm?) kunstje. De TCS-1000 laat je toe om op een eenvoudige manier chemie op een constante temperatuur te brengen en ook eenvoudig te mixen met de ingebouwde circulatiemotor. Kleurenfilm (C-41/E6) thuis ontwikkelen in een standaard Patersontank wordt daardoor mogelijk zonder beroep te doen op meer geavanceerde oplossingen.

Het TCS-systeem is bruikbaar op twee manieren, ofwel plaats je de TCS meteen in het chemiebad om het te verwarmen/mixen tot de gewenste temperatuur in enkele seconden. Een andere manier is om deze te gebruiken in combinatie met de meegeleverde flessenhouder (houdt twee 1000ml flessen van AP/JOBO) waarmee je de TCS en de flessen in een groter bad met water kan plaatsen om de flessen op constante temperatuur te houden. Dit systeem is vergelijkbaar met hoe de JOBO Processors werken. 

Ten slotte is ook over het design en het gebruik van bepaalde componenten in de TCS goed nagedacht. Zo bevat de TCS-1000 een PTC-verwarmingselement omhult met polymeer. Voordeel hiervan is dat deze bij regelmatig gebruik niet kan roesten. Het blijft wel belangrijk om de TCS na elk gebruik met water schoon te maken! Met het digitale display stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in en de ingebouwde meervoudige timer helpt je bovendien om de tijden van elk bad in te stellen.

Klik hieronder op Meer informatie voor een uitgebreide informatiepagina! Nog niet helemaal duidelijk hoe de TCS-1000 jou kan helpen in het ontwikkelen van (kleuren)film? Stuur ons dan een berichtje of telefoneer ons!

Productkenmerken

Fabrikant
CineStill
Verpakking
1x CineStill °CS TCS-1000 Temperature Control System (220-240V,50/60Hz VDE)
Garantie
2 jaar
HS-code
90105000

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

De perfecte match.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen