Paterson Auto-load Spiraal voor Film Ontwikkeltanks Bekijk groter

Paterson Auto-load Spiraal voor Film Ontwikkeltanks

De Paterson Auto-load Film Spiralen zijn ontworpen voor gebruik in alle Paterson Super System 4 ontwikkeltanks maar zijn ook bruikbaar met de tanks van AP en Kaiser.

De spiraal is verstelbaar voor gebruik met verschillende types film: 35mm, 127 en 120/220 film. De spiraal heeft een gladde finish wat de vrije doorstroming van chemie tijdens het ontwikkelproces ten goede komt. Bovendien is elke spoel voorzien van een "twin ball ratchet loading system", een klein balletje zorgt ervoor dat de film snel een eenvoudig juist op de spoel kan geladen worden en ook niet meer terug kan afwinden tijden het opspoelen.

Om de spiraal aan te passen naar een andere filmgrootte dien je het ene deel van de spoel in je linkerhand te houden en het andere deel in je rechterhand. Daarna dien je elk deel in de tegenovergestelde richting draaien tot je een klik hoort. De twee helft kunnen nu uit elkaar gehaald worden en uitgeschoven worden tot de gewenste grootte. Om de grootte in te stellen moet je opnieuw de twee helften in tegenovergestelde richting draaien tot je een klik hoort. Nieuwe spoelen zitten stevig vast! Het is dus normaal dat je wat kracht moet zetten om de spoel te verstellen. Na veelvoudig gebruik gaat het verstellen soepeler.

Paterson Photographic

PTP119

NIEUW PRODUCT

€ 10,19 incl. btw

FabrikantPaterson Photographic
Verpakking1x Paterson Auto-load Spiraal voor Film Ontwikkeltanks

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Paterson Auto-load Spiraal voor Film Ontwikkeltanks