• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

CineStill

CineStill Cn2 ECN-2 Motion Picture Color Film Developer (Powder) - 1L

€ 16,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

Opgelet! Het betreft enkel de Cn2 ECN-2 Filmontwikkelaar voor gebruik binnen het Cs2 2-bads ontwikkeproces van CineStill. Daarnaast heb je ook het Bf2 Bleach&Fix+Stop bad nodig. Deze is inbegrepen in de volledige Cs2 Kit. Gezien de Bf2 een hogere capaciteit/houdbaarheid heeft dan de Cn2 ontwikkelaar, is deze nu ook afzonderlijk verkrijgbaar voor een maximaal gebruik van elke Cs2 Kit.

Het CineStill Cs2 2-bads proces vereenvoudigt het originele 10+ stappen Kodak ECN-2 proces, met onverminderde kwaliteit en accurate karakteristieke beeldkenmerken, en terwijl veilig blijft voor gewoon thuisgebruik. Elke (motion picture) kleurenfilm kan worden ontwikkeld in deze vereenvoudigde 2-bad poederkit, wat resulteert in een laag-contrast kleurnegatief dat geschikt is voor de motion picture workflow en scannen. Het is aanbevolen om jouw kleurenfilm altijd met één stop over te belichten om de beste resultaten te krijgen.

De Cn2 Color Negative Developer wordt gecombineerd met een pre-bad versneller die de ontwikkeling start om de juiste ECN-2 densiteit te produceren. De bleek- en fixeerbaden worden gecombineerd met de stop- en spoelbaden in het Bf2 Bleach&Fix+Stop" bad, om de risico's voor gezondheid & veiligheid en verwerkingsfouten veroorzaakt door gevaarlijke chemische carry-over te verminderen. Bf2 wordt geleverd in twee delen die voor gebruik gemengd moeten worden. Na een laatste spoelbeurt van je film beschik je over CineStill-negatieven die voldoen aan de karakteristieke curven van Kodak voor de juiste verwerking van ECN-2-film. In tegenstelling tot het Cs41-proces van CineStill moet het Cs2-proces gebeuren op een constante temperatuur van 40 °C, waardoor een oplossing voor het opwarmen van baden en behouden van een constante temperatuur zoals de TCS-1000 noodzakelijk is.

Volledige instructies voor het gebruik van deze kit vindt je hier terug.

Hoeveelheid 1 liter
Type concentraat Vloeibaar

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews