Ilford Multigrade Filter Kit - 8,9 x 8,9 cm (3½ x 3½ inch) Bekijk groter

Ilford Multigrade Filter Kit - 8,9 x 8,9 cm (3½ x 3½ inch)

De Ilford Multigrade Fliters zijn een must-have voor elke donkere kamer. Met 12 gelijkmatig verdeelde, op contrastgraad afgestemde filters, maken ze van contrastregeling een koud kunstje. De filters zijn bruikbaar met alle variabele contrastpapieren zoals Ilford Multigrade en Foma Fomaspeed en laten je toe om een breed scala aan verschillende soorten zwart-wit negatieven te printen.

De Multigrade Fliters zijn genummerd van 00 tot 5 in stappen van een halve graad. Het laagste filternummer komt overeen met het zachtste contrast. Ze zijn eenvoudig te gebruiken zonder ingewikkelde berekeningen bij het wisselen van de ene filter naar de andere filter - de belichtingstijd voor filters 00-3½ is dezelfde, die voor filters 4-5 moet simpelweg verdubbelt worden.

De Ilford Multigrade Fliters zijn verkrijgbaar in sets van 8,9 x 8,9 cm (3½x3½") en 15,2 x 15,2 cm (6x6"), en kunnen boven of onder de lens van de vergroter gebruikt worden. Indien gewenst kunnen ze ook verknipt worden om in de fliterladen van de vergroter te passen.

Ilford Photo

NIEUW PRODUCT

€ 35,95 incl. btw

FabrikantIlford Photo
Verpakking1x Ilford Multigrade Filter Kit - 8,9 x 8,9 cm (3½ x 3½ inch)

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Ilford Multigrade Filter Kit - 8,9 x 8,9 cm (3½ x 3½ inch)

3 andere producten in dezelfde categorie: