• Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf
  • Groot aanbod, kleine prijzen
  • Bereikbaar voor al jouw vragen
  • Winkelen bij een Belgisch familiebedrijf

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews

Negative Supply

Negative Supply 5x7" Light Source Pro (99 CRI)

| 57PLIGHT99
€ 959,95

Kies uw kleur:

NoColour

Kies uw maat:

1Size

Levering 2-3 Werkdagen

De Negative Supply 5x7" Light Source Pro (95 CRI) is een geavanceerde lichtbron speciaal ontworpen voor het scannen van films. Nauwkeurige kleuren beginnen met volspectrum licht. Met een CRI-waarde van 99 is deze versie ideaal voor het scannen van kritische kleuren (dia)films. Door de hoogste kleurnauwkeurigheid te combineren met de hoogst mogelijke helderheid, is dit momenteel het topmodel wat lichtbakken betreft.

Goede scans beginnen met goed licht. Een heldere lichtbron maakt hogere sluitertijden en scherpere beelden mogelijk, en zorgt bovendien voor snellere workflows, zodat je meer tijd kunt besteden aan het maken van foto's en minder aan het scannen. Terwijl de meeste lichtbronnen die momenteel op de markt zijn het werk doen, maar niets meer, wilde Negative Supply iets specifieks maken voor de (analoge) camera scanning community. De Negative Supply Light Source Pro bevat exponentieel meer LED's dan enig ander product op de markt, waardoor het scannen van film met een digitale camera eenvoudiger en sneller wordt, waardoor je lagere ISO instellingen kunt gebruiken en hogere sluitertijden kunt behouden. Dit high-end model is 9,5x helderder dan referentiemodellen die momenteel op de markt zijn. Het maakt gebruik van directe diffusie LED licht technologie en belicht de filmnegatieven direct van onderaf wat zorgt voor een gelijkmatige en consistente belichting. De unit heeft een aluminium frame en zwart geanodiseerde hardware, passend bij het ontwerp en de productie ethos van vele andere Negative Supply tools.

De unit wordt geleverd met montagebeugels voor een solide positionering, past perfect bij de Pro Mount MK2 of wordt alleen gebruikt met een Film Carrier MK1 of 120. Het kan worden gebruikt voor films tot formaat 5x7" aangezien de unit een lichtoppervlak heeft van 5,5x7 inch.

De Light Source Pro wordt geleverd met een AC stroomadapter met adapters voor verschillende soorten stopcontacten.

Belangrijkste kenmerken:

  • 99 CRI voor hoge kleurnauwkeurigheid en getrouwheid, met aanzienlijke prestatieverbetering voor het scannen van kleurnegatieven en dia's

  • Metalen constructie voor professioneel gebruik

  • 5,5x7 inch lichtoppervlak

  • 9,5x helderder dan standaardmodellen dankzij direct diffusion LED-technologie

  • Inclusief versterkte plaat voor montage met Pro Mount MK2 voor een naadloos ontwerp

Reviews (0)

Schrijf eerste review
Nog geen reviews