Foma Fomadon Excel (W27) Filmontwikkelaar - 1L Bekijk groter

Foma Fomadon Excel (W27) Filmontwikkelaar - 1L

Foma Fomadon Excel (W27) is een tweecomponenten-, poeder-, zwart-wit negatief filmontwikkelaar op basis van ascorbinezuur. Fomadon Excel is ontworpen voor de handmatige ontwikkeling van alle soorten geperforeerde, rol- en sheet films. Fomadon Excel is een zeer stabiele filmontwikkelaar en goed bestand tegen temperatuurschommelingen. De filmontwikkelaar benut de volledige filmsnelheid optimaal en levert een fijne korrel, uitstekende scherpte, evenals een hoog oplossend vermogen voor details in alle partijen van licht.

De inhoud van zowel de kleinere als de grotere zakjes worden opgelost in 700 ml water (20-30 °C). Zodra de inhoud is opgelost, voegt u water toe tot een totaal volume van 1 liter.

Eén verpakking Fomadon Excel is voldoende om 12 35mm-films (36 opnames) of rolfilms (120) te ontwikkelen, of een corresponderend aantal sheets (tot 30 sheets formaat 5x7" / 12,7 x 17,8 cm). Om de capaciteit van de filmontwikkelaar optimaal te benutten, kan u Fomadon Excel tot 3 keer worden hergebruikt.

Fomadon Excel is vergelijkbaar met Kodak XTOL.

FOMA

NIEUW PRODUCT

Dit product is momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

€ 3,95 incl. btw

FabrikantFoma
Verpakking1x Foma Fomadon Excel (W27) Filmontwikkelaar - 1L

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Foma Fomadon Excel (W27) Filmontwikkelaar - 1L