Foma Fomatol PW (W24) Warmtone Papierontwikkelaar - 1L Bekijk groter

Foma Fomatol PW (W24) Warmtone Papierontwikkelaar - 1L

Foma Fomatol PW (W24) Warmtone is een speciaal geformuleerde papierontwikkelaar in poedervorm voor verschillende soorten zwart-wit fotopapier. Fomatol PW bevat geen hydrochinon (HQ) en is speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van de Fomatone fotopapieren, maar geeft ook goede resultaten met de Fomabrom en Fomaspeed Variant fotopapieren. Fomatol PW heeft een langzame werking en levert een warme beeldtoon. De ontwikkelcapaciteit van dit pakketje is ongeveer 2-3 vierkante meter Fomatone fotopapier (ongeveer 50-75 vellen van 20,3 x 25,4 cm).

De ontwikkeltijd bij een temperatuur tussen de 15 en 20 °C voor warmtone (bv. Fomatone) RC- en FB-papieren is 2 tot 3 minuten (onverdund). In een oplossing met verdunning 1:1, neemt de ontwikkeltijd toe tot 4 - 6 minuten, en tot 8 - 12 minuten bij verdunning 1:3. Voor gewone FB-papieren (bv. Fomabrom), is de ontwikkeltijd 3 - 4 min (onverdund). Voor gewone RC-papieren (bv. Fomaspeed Variant), is de ontwikkeltijd is 2 - 3 minuten (onverdund).

Fomatol PW is eenvoudig in gebruik, los de inhoud van de zakjes op in 700 ml warm water bij 40 °C en voeg vervolgens water toe tot het totale volume gelijk is aan 1 liter. Fomatol PW geeft resultaten vergelijkbaar met die van de Harman Warmtone papierontwikkelaar.

FOMA

NIEUW PRODUCT

€ 4,95 incl. btw

FabrikantFoma
Verpakking1x Foma Fomatol PW (W24) Warmtone Papierontwikkelaar - 1L

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Foma Fomatol PW (W24) Warmtone Papierontwikkelaar - 1L