Billingham S2 - Burgundy Canvas / Chocolate Leather

De Billingham S2 cameratas is de kleinste tas uit de S-serie. Zijn kleine formaat maakt deze fototas perfect voor fotografen die graag reizen met een kleine camera zoals Leica M, Contax G, Konica Hexar,... eventueel met bijhorende lenzen. Echter, zoals elke Billingham tas heeft de S2 een aantal eigenschappen die hem perfect maken voor serieuze fotografen.

Quick-release Clogball en ritssluiting

De Billingham S2 beschikt onder andere over de bekende quick-release Clogball sluiting die het mogelijk maakt om de grote flap met één hand te openen en te sluiten. De rits bovenin de tas heeft 2 ritssluitingen om de tas over de gehele lengte van de rits een stukje te kunnen openen, om er bijvoorbeeld snel uw telefoon uit te kunnen halen. Daarnaast beschikt de tas over het TukTop systeem, wat betekent dat de ritsflappen van de tas, wanneer de tas opengeritst is, achter de voorste en achterste divider weggestopt kunnen worden, zodat u uw apparatuur snel uit de tas kunt halen tijdens een shoot.

Naar wens in te richten met dividers

De dividers binnen in de tas zorgen ervoor dat er twee smalle vakken in de tas ontstaan, waar u bijvoorbeeld extra batterijen of persoonlijke spullen in kunt stoppen. Daarnaast heeft de tas twee verstelbare dividers waarmee u de tas naar wens kunt inrichten, zodat uw camera apparatuur er optimaal in past. Bovendien heeft de Billingham S2 fototas aan de achterkant ook een ritsvak dat ideaal is voor bijvoorbeeld een paspoort en sleutels.

Goede bescherming voor je apparatuur

De buitenafmetingen van de tas zijn 26x14x20 cm. Aan de binnenkant meet de tas 21x10x13 cm. De Billingham S2 is gemaakt van waterdicht canvas of FibreNyte, zoals elke Billingham tas. De details zijn gemaakt van Top Grain leder. Zo blijft uw apparatuur altijd beschermd tegen de elementen. Het hoofdvak van de tas is bovendien aan alle zijden voorzien van een foam laag van 25mm dik, zodat je apparatuur beschermd is tegen schokken en stoten, bijvoorbeeld wanneer u uw fototas op de grond zet.

Billingham Bags

NIEUW PRODUCT

Levertermijn +3 werkdagen

€ 225,00 incl. btw

Verpakking1 x Billingham S2 draagtas
Formaat / grootteBuiten: W260mm x D140mm x H200mm Binnen: W210mm x D100mm x H130mm
Gewicht0.65 kg
KleurBurgundy Canvas / Chocolate Leather
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Billingham S2 - Burgundy Canvas / Chocolate Leather