Billingham Hadley Large - Sage FibreNyte / Tan Leather

Billingham Hadley Large Canvas

De Billingham Hadley Large is de op een na grootste fototas uit de Hadley-serie. Deze ruime cameratas met een inhoud van maar liefst 8 liter verenigt het gebruiksgemak en de relatieve compactheid van een Hadley met de professionele kwaliteiten van de 550 en de 7-serie. De Hadley Large is gemaakt van canvas of FibreNyte en afgewerkt met Top Grain leer. Deze fototas beschikt over een handige uitneembare insert en is uit te breiden met extra accessoires.

Grote cameratas met volop gebruiksgemak

De Hadley Large cameratas biedt ruimte aan een uitgebreide, professionele cameraset met meerdere body's en objectieven, inclusief een 70-200mm f/2.8. De uitneembare Hadley Large insert in het hoofdvak is 370mm x 85mm x 300mm groot en heeft een eigen klep om de inhoud veilig af te sluiten. De Billingham Hadley Large meet aan de buitenkant 380mm x 140mm x 310mm en heeft een inhoud van 8 liter. In de twee afsluitbare, diepe voorvakken van 1,5 liter per stuk kunt u zaken als flitsers, een lichtmeter of een reservebody opbergen. Uiterlijk verschilt de Billingham Hadley Large ten opzichte van de andere grote Hadleys door het ontbreken van een handvat. De fototas ziet er uit als een Hadley Small, maar hij is veel groter. Deze cameratas wordt geleverd inclusief de uitneembare Hadley Large Insert met Dividers en Hadley Front Straps. Optioneel kunt u nog de SP15 Shoulder Pad, een extra Hadley Large Insert, het lederen bagagelabel of AVEA pockets toevoegen.

Extra veilige sluiting met leren riempjes

De twee voorvakken worden ieder afgesloten met een aparte flap, terwijl het hoofdvak van de tas sluit met een grote klep die over de hele bovenkant en gedeeltelijk over de voorvakken valt. Zo krijgen de elementen geen kans én is de inhoud beschermd tegen grijpgrage vingers. Uiteraard zet u die klep veilig vast met de bekende leren riempjes. Een ideale tas om in een drukkere omgeving te gebruiken! Om eventueel extra ruimte te maken als de voorvakken vol zitten met apparatuur, kunnen de riempjes versteld worden middels de massief messing gespen. De Hadley Large is uiteraard afgewerkt met hoogwaardig en oersterk Top Grain leder, dat gebruikt is voor de sluitriemen en aan de zijkanten om de verstelbare schouderriem stevig te verankeren.

Billingham Bags

BI503548-70

NIEUW PRODUCT

Levertermijn +3 werkdagen

€ 229,00 incl. btw

Verpakking1 x Billingham Hadley Large draagtas, 1 x Hadley Pro Removable Insert, 1 x Hadley Pro Divider Set which consists of 2 x Small and 2 x Large Dividers, 1 x Hadley Front Straps
Formaat / grootteBuiten: W350mm x D120mm x H280mm Binnen: W340mm x D80mm x H270mm
AfwerkingFibreNyte / Leer
Gewicht1.01 kg
KleurSage / Tan
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Billingham Hadley Large - Sage FibreNyte / Tan Leather