Billingham Hadley Pro - Sage FibreNyte / Tan Leather

Billingham Hadley Pro Cameratas

De Billingham Hadley Pro is een echte allround fototas. Deze bijzondere cameratas verenigt de compactheid van een Hadley met de professionele kwaliteiten van de grotere Billingham fototassen. Met zijn 6 liter inhoud is deze cameratas geschikt voor een kleine spiegelreflexuitrusting of een meetzoekercamera met meerdere objectieven. Maar u kunt er ook een middenformaat camera in kwijt.

Ruime cameratas met volop gebruiksgemak 

De Billingham Hadley Pro combineert het beste van twee werelden: ruimte van binnen en compactheid van buiten. Het belangrijkste uiterlijke verschil van de Billingham Pro ten opzichte van de kleinere Hadleys is het handvat, dat aan de bovenkant op de klep genaaid is. Daaraan kan de tas snel en gemakkelijk opgetild worden. Verder is deze fototas uiteraard afgewerkt met hoogwaardig en oersterk Top Grain leder, dat gebruikt is voor de sluitriemen en aan de zijkanten om de verstelbare schouderriem stevig te verankeren. 

Veilige sluiting met leren riempjes

De twee voorvakken worden ieder afgesloten met een aparte flap, terwijl het hoofdvak van de tas sluit met een grote klep die over de hele bovenkant en gedeeltelijk over de voorvakken valt. Zo krijgen de elementen geen kans. Uiteraard zet u die klep veilig vast met de bekende leren riempjes. De tas wordt afgesloten met de bekende Billingham QRS snelsluiting, zodat zakkenrollers geen kans krijgen. Een ideale fototas om in een drukkere omgeving te gebruiken dus! Om eventueel extra ruimte te maken als de voorvakken vol zitten met apparatuur, kunnen de riempjes versteld worden middels de massief messing gespen. 

Uitneembare Hadley Pro insert

De Billingham Hadley Pro meet aan de buitenkant 350mm x 120mm x 280mm en heeft een inhoud van 6 liter. De uitneembare insert in het hoofdvak is 340mm x 80mm x 270mm groot en heeft een eigen klep om de inhoud veilig af te sluiten. In het afsluitbare achtervak kunnen kaarten, handleidingen etc. opgeborgen worden, terwijl de twee diepe voorvakken van elk 1 liter perfect geschikt zijn voor zaken als flitsers, een lichtmeter of een reservebody. Deze cameratas wordt geleverd inclusief de uitneembare Hadley Pro Insert met dividers en hadley Front Straps. Optioneel kunt u nog de SP40 Shoulder Pad, extra Hadley Dividers, het Lederen bagagelabel of AVEA 5 pockets toevoegen. De Billingham Hadley Pro is gemaakt van canvas en afgewerkt met leer.

Billingham Bags

BI505248-70

NIEUW PRODUCT

Levertermijn +3 werkdagen

€ 249,00 incl. btw

Verpakking1 x Billingham Hadley Pro draagtas, 1 x Hadley Pro Removable Insert, 1 x Hadley Pro Divider Set which consists of 2 x Small and 2 x Large Dividers, 1 x Hadley Front Straps
Formaat / grootteBuiten: W350mm x D120mm x H280mm Binnen: W340mm x D80mm x H270mm
AfwerkingFibreNyte / Leer
Gewicht1.01 kg
KleurSage / Tan
Garantie2 jaar

Geen klantenbeoordelingen op dit moment.

Schrijf uw recensie

Billingham Hadley Pro - Sage FibreNyte / Tan Leather