• Aanbieding!
Instax SHARE Smartphone Printer SP-2 - Gold

Instax SHARE Smartphone Printer SP-2 - Gold

€ 169,99
Prijs inclusief btw

De nieuwe Instax Share Smartphone Printer is er! De SP-2 is de waardige opvolger van de populaire SP-1 die door Fujifilm geïntroduceerd werd in 2014. Deze nieuwe versie komt met tal van verbeteringen en is nu ook beschikbaar in twee kleuren, silver en goud.

De SP-2 is sneller en beter, dankzij het nieuwe interne belichtingssysteem op basis van lasertechnologie hebben prints nu een hogere resolutie van 260 dpi wat zorgt voor heldere foto's met meer detail. Maar de Smartphone Printer is ook veel sneller dan zijn voorganger, foto's doorsturen en printen kan nu in minder dan 10 seconden.

Een grote verbetering tegenover de vorige versie van dit kleine printertje is het feit dat deze nu wordt aangedreven door een heroplaadbare lithiumbatterij in plaats van CR-2 batterijen. Opladen kan eenvoudig met de bijgeleverde mini-usb kabel.

Ook aan de Instax Share App voor iOS en Android, werden veel verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn er meer filters, meer bewerkmogelijkheden en zijn er ook heel wat gloednieuwe templates die het maken van o.a. collages en "split photo's" mogelijk maken.

Aantal
Dit product is uitverkocht en tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Contacteer ons voor meer informatie omtrent de verwachte levertermijn.

Productkenmerken

Verpakking
1 x Instax Share Smartphone Printer SP-2, 1 x Mini-USB kabel, 1 x Lithiumbatterij NP-45S, 1 x Instax Mini Film White (2x10)
Filmtype
Instax Mini
Formaat / grootte
Apparaat: 89.5 mm x 131.8 mm x 40 mm Foto's: 8,6 x 5,4 cm (Filmoppervlak: 6,2 x 4,6 cm)
Aantal opnames per film
10
Filmgevoeligheid
ISO 800
Gewicht
250 gram
Kleur
Gold / Goud
Batterij(en)
Lithiumbatterij Fuji NP-45S (meegeleverd) / 100 prints per laadbeurt
Garantie
2 jaar

Geen beoordelingen voor dit product momenteel.

Nieuwe account aanmaken

Reeds geregistreerd?
Log dan hier in Of Wachtwoord herstellen